Waar ben je naar op zoek?

Mix voor Zwitserse Crème

Ook zo gek op de smaak van banketbakkersroom en de textuur van slagroom? Je bent niet de enige, dus voor jou en al die anderen is er Zwitserse Room, ookwel Crème Suisse. In deze combinatie komen de luchtige textuur van de één en de volle smaak van de ander perfect samen. Gebruik deze Zwitserse Room voor het vullen van taarten, gebak, soezen, puddingbroodjes, bladerdeeghapjes en desserts of als topping op cupcakes.

Mix voor Zwitserse Crème

Suiker, gemodificeerd zetmeel (aardappel), glucosestroop (gedroogd), melkpoeder (mager), plantaardige olie en vet (kokos), dextrose, gedeeltelijk geharde olie (palm), weipoeder (melk), emulgator: E471 (zonnebloem), E472f, gehard kokosvet, melkeiwit, geleermiddel: E516, E450, E339, E401, conserveermiddel: E202, stabilisator: E450, E263, E339, E516, kleurstof: E160b, E101, aroma, verdikkingsmiddel: E401, E464, antiklontermiddel: E341.

Voor allergenen, zie de vetgedrukte ingrediënten.

Kan sporen bevatten van: gluten, schaaldieren, soja, lupine.

Koel en droog bewaren.

Halal gecertificeerd

Voedingswaarden per 100g

Energie1960 kJ / 468 kcal
Vet17 g
waarvan verzadigd15 g
Koolhydraten74 g
waarvan suikers56 g
Eiwitten4,3 g
Zout0,6 g
  • 500 g (F10155)

Andere producten

Bereidingswijze van Mix voor Zwitserse Crème

1

Verwerk de ingrediënten op kamertemperatuur.

Voor één portie: gebruik 250 g mix en 550 ml water.

2

Doe de mix en het water in een kom.

3

Plaats een garde op de mixer en mix 5 minuten op de hoogste stand.

4

Laat de crème 15 minuten rusten voor hem te verwerken.

Recepten