Red Velvet Cake

De Red Velvet cake kenmerkt zich door een prachtige fluweel rode kleur en een met rijke chocolade smaak. Maak de perfecte Red Velvet cake met deze mix van FunCakes. De mix is perfect voor een prachtige taart, maar kan ook gebruikt worden voor bijvoorbeeld cupcakes of cake pops.

Bereidingswijze:
Zie voor baktijden en verhoudingen de tabel op de verpakking of in onze benodigdheden tabel. Verwarm de oven voor op 175°C (heteluchtoven 160°C). Verwerk de ingrediënten op kamertemperatuur. Meng de mix, eieren, plantaardige olie en het water in een kom. In 6-8 minuten tot een luchtig beslag mixen. Vul een ingevette bakvorm (1/2 tot 2/3 vol) en bak de taart in de oven gaar. Tip: Vullen/garneren met botercrème of roomkaas glazuur. Ook geschikt voor cupcakes (ca. 20 stuks met 500 g mix recept), bakken op 175°C (heteluchtoven 160°C), ca. 20 minuten.

Voor het maken van cupcakes: papieren bakvormpjes (ca. 20 stuks) in een muffin bakvorm plaatsen, vormpjes tot ca. de helft vullen en op 175°C (heteluchtoven 160°C) 20 minuten bakken.

Tip: Vul en garneer de taart met bijvoorbeeld botercrème of een heerlijke roomkaas glazuur. Bekijk ons recept
Red Velvet Cake met Cream Cheese Glazuur
voor de bereidingswijze.

Ingrediënten:
tarwebloem, suiker, tarwezetmeel, rijsmiddel: E500, E450, E341, plantaardige olie en vet (raap), magere cacaopoeder, emulgator: E472b (palm, raapzaad), E477 (palm), glucosestroop (gedroogd),
sojameel, kleurstof: E172, E129, zout, verdikkingsmiddel: E466, E415, aroma. E129: kan de activiteit of oplettendheid van kinderen nadelig beïnvloeden. Voor allergenen, zie de vetgedrukte ingrediënten.
Kan sporen bevatten van: ei, melk en lupine. Dit product is Halal gecertificeerd.

Inhoud:
1 kg.