Toppings & Vullingen

Fruity Spread

Deze veelzijdig fruity spread is perfect te gebruiken als topping, vulling of als decoratie. De spreads hebben een frisse smaak, mooie glans en zijn ook nog eens bakstabiel! Tevens kun je ze ook invriezen. Door hun natuurlijke kleur zijn de….

Meer informatie

Enchanted Cream®

Een handige mix voor het maken van luchtige hagelwitte crème met vanillesmaak. Gebruik de crème voor het decoreren van cupcakes en taarten. Deze crème heeft een eenvoudige en snelle bereidingswijze en daarnaast is het is luchtigere dan botercrème. Door de….

Meer informatie

Glaze Topping

De Glaze Topping is eenvoudig manier om je bavarois taarten, desserts en andere lekkernijen te voorzien van een prachtige spiegel toplaag. Dit product is ook bekend als koude gelei. Instructies: voor koud gebruik bestrijk met een paletmes o.a. (bavarois) taarten….

Meer informatie

Amandelschaafsel

De amandelschaafsel is een ideaal product om te decoreren, geef bijvoorbeeld een slagroom taart een randje amandelschaafsel. Of bak het mee op bijvoorbeeld speculaas of andere koekjes, zoals kerstkransjes. De amandelschaafsel is gemaakt van witte amandelen en kun je zo….

Meer informatie

Hazelnootkrokant

In de hazelnootkrokant, ook wel bekend als nougatine, vind je naast echt stukjes hazelnoot ook krokante zoet suiker. Dit heerlijke krokant is uitermate geschikt voor het garneren van bijvoorbeeld slagroom gebak, hazelnootschuimtaart of mokkataart. Of strooi eens wat over een….

Meer informatie

Mirror Glaze

Maak een prachtig spiegelglazuur op je taart met de mirror glaze! De glazuur is direct klaar om te gebruiken, alleen even doorroeren voor gebruik. Je kunt deze spiegelglazuur zelfs kleuren in iedere gewenste kleur met voedselkleurstoffen, zo kun je dus….

Meer informatie

Bavarois

Een goede bavarois is altijd lekker! Met de FunCakes mix voor Bavarois maak je in een handomdraai een heerlijke bavarois. Heerlijk om een luchtig boltaartje mee te maken, maar uiteraard ook als vulling voor een taart of als basis voor….

Meer informatie

Dip ’n Drip

Prachtig glanzende cupcakes maak je in een handomdraai met de Dip ’n Drip. Ook wel bekend als fondant glazuur of  ‘smelt fondant’. Het glazuur hardt uit waardoor je cupcakes een mooie laag hagelwitte glansglazuur met een ‘bite’ krijgen. Tip: gebruik deze….

Meer informatie

Praliné Hazelnoot Vulling

Bij deze heerlijke praliné hazelnoot-vulling van FunCakes likt iedereen zijn vingers af! Vul bijvoorbeeld je taarten met deze verrukkelijk praliné hazelnoot-vulling. De zachte vulling is tevens ideaal voor in bonbons en cupcakes. Deze vulling bevat een verhouding hazelnoot suikerpasta van….

Meer informatie

Botercrème

Een prachtige witte botercrème is alleen voor banketbakkers weggelegd? Niet met deze FunCakes Mix voor Botercrème! Deze botercrème heeft niet alleen een prachtige glans en de perfecte verwerkingsdikte, maar ook een onovertroffen smaak! Bereidingswijze: Verwerk de ingrediënten op kamertemperatuur. Voor….

Meer informatie