Presentatie

Taartkartons

De taartkartons van hoge kwaliteit zijn maar liefst 1 mm dik (800 grams karton) en dus prima als onderkarton, maar kan ook als tussenkarton gebruikt worden bij een stapeltaart. Verkrijgbaar in de formaten: Rond: 16, 20, 22, 24, 26, 28,….

Meer informatie

Taart- Cupcakedozen

Deze FunCakes taart- & cupcake dozen zijn er in diverse formaten met een handig venster. Door hun hoogte zijn deze taartdozen uitermate geschikt voor hogere of gedecoreerde taarten. Verkrijgbaar in de formaten: Cakes: 26x26x12 cm. Blanco: 32x32x11.5, 25.5×25.5×25, 37x37x45, 52x52x70,….

Meer informatie

Taart dummy

Maak mooie en strakke dummy taarten met de FunCakes taart dummy rond.┬áDe taart dummy is gemaakt van polystyreen materiaal (piepschuim) en individueel geseald. Een dummy gebruik je voor taarten die je lang wilt bewaren en niet wilt opeten, bijvoorbeeld een….

Meer informatie

Cake drums

Met de FunCakes cake drums geef je eenvoudig een luxe uitstraling aan je taart. Een zilverkleurig luxe harde cake drum dat dient als onderplaat voor een taart of stapeltaart. De drum kan bij normaal gebruik, meerdere malen gebruikt worden. Hoogte….

Meer informatie

Cake boards

De zilverkleurige cake boards in diverse formaten van FunCakes kunnen prima gebruikt worden als onderplaat onder taarten en stapeltaarten. Het board van FunCakes heeft een luxe en stevige uitstraling. Het cake board is van hoge kwaliteit en ideaal voor iedere….

Meer informatie