FunCakes Fondant

Enige tijd geleden lanceerden wij ons fondant in een nieuw receptuur. Hoewel er door velen van jullie enthousiast op werd gereageerd, kregen we ook reacties van mensen die er geen optimaal resultaat mee verkregen. Wij zijn continu op zoek naar….

Meer informatie

Hoe lang kan ik botercrème bewaren?

Je hebt de FunCakes Mix voor Botercrème gebruikt voor het vullen en afsmeren van je taart of het opspuiten van cupcakes, maar je hebt nog wat over. Zonde (en veel te lekker!) om weg te gooien natuurlijk, maar hoe en….

Meer informatie

FunCakes fondant nu nog beter!

Je vindt ons fondant vanaf nu volgens een vernieuwd en verbeterd recept in de winkels! Het nieuwe fondant is nog steviger, elastischer en soepeler dan voorheen. Het hoeft bovendien nog maar kort te worden door gekneed, 1 minuut is al….

Meer informatie

Maak je eigen verjaardagstafel!

Ben jij ook zo gek op verjaardagen? Of het nou die van jezelf of die van je beste vriendin is, verjaardagen zijn dé kans bij uitstek om lekker uit te pakken en de keuken in te duiken! Maar vergeet ook….

Meer informatie

Beurzen 2019

Dit jaar staan we weer op verschillende beurzen door heel Europa! Daar zie je onze nieuwste producten, geniet je van heerlijke proeverijen en leer je van interessante demo’s. Breng dus zeker een bezoekje aan een van onderstaande beurzen en kom langs….

Meer informatie

Thomas bakt voor zwerfhonden

Regelmatig krijgen wij inzendingen van bijzondere initiatieven toegestuurd,  af en toe springt er eentje echt uit. Zoals Thomas van 8 jaar oud die taarten en koekjes bakt om geld in te zamelen voor zwerfhonden van Monemvasia in Griekenland. Vorig jaar….

Meer informatie

Video: maak een Freaky Tartelette!

Bekijk deze video en maak zelf deze fantastische Freaky Tartelette! Gemaakt met de FunCakes Mix voor Tartelettes en de Deco Melts. Verander de kleuren op basis van de gelegenheid en je hebt een recept waar je keer op keer mee….

Meer informatie

E-book: Never regret a good old tartelette!

Heb jij onze nieuwe Mix voor Tartelettes al geprobeerd? Je kunt er alle kanten mee op! Heerlijk bij de koffie of als stijlvol dessert. En ben je even klaar met zoet? Deze mix is ook perfect voor hartige traktaties! Bekijk….

Meer informatie

FunCakes rolfondant Kosher-gecertificeerd en glutenvrij

Das nog es plezant

Het beste van België in een zak van FunCakes. Onze nieuwe Mix voor Belgische Wafels, gecombineerd met de FunCakes Parelsuiker, brengt die overheerlijke zoete, krokante wafels vol met suikerkristallen gewoon naar je toe. De robuuste wafels volgens origineel Luiks recept….

Meer informatie