Piping Gel, wat doe je ermee?

Het is niet het meest sexy product uit ons assortiment, maar wel degelijk een die in een bakkast thuishoort, met name bij hen die veel met fondant werken: Piping Gel. Deze pot met transparante gel is echt een product waarop….

Meer informatie

Checklist bakfeestje met kinderen

Heb je het bakvirus doorgegeven aan je zoon of dochter? Dan is de kans groot dat die vroeg of laat om een bakfeestje voor zijn of haar verjaardag vraagt. Hartstikke leuk, maar in gedachte zie jij de strooisels, botercrème én….

Meer informatie

Creëer je eigen Cake Smash

Koude kikker die niet op z’n minst een beetje smelt bij het zien van cake smash foto’s. Aftastende handjes in de crème, afwachtende blikken… mag dit echt? Wat een feest! Smoeltjes vol botercrème en stralende pretoogjes, er gaat niets boven….

Meer informatie

Wat kan je allemaal met de FunCakes Mix voor Enchanted Cream®?

Weinig mixen die zijn naam zo’n eer aan doen als de FunCakes Mix voor Enchanted Cream®. Deze crème is bij veel bakliefhebbers een vaste gast en dat is begrijpelijk, de mogelijkheden zijn namelijk eindeloos. Hoe eindeloos? Dat lees je hier!….

Meer informatie

FunCakes Fondant

Enige tijd geleden lanceerden wij ons fondant in een nieuw receptuur. Hoewel er door velen van jullie enthousiast op werd gereageerd, kregen we ook reacties van mensen die er geen optimaal resultaat mee verkregen. Wij zijn continu op zoek naar….

Meer informatie

Hoe lang kan ik botercrème bewaren?

Je hebt de FunCakes Mix voor Botercrème gebruikt voor het vullen en afsmeren van je taart of het opspuiten van cupcakes, maar je hebt nog wat over. Zonde (en veel te lekker!) om weg te gooien natuurlijk, maar hoe en….

Meer informatie

FunCakes fondant nu nog beter!

Je vindt ons fondant vanaf nu volgens een vernieuwd en verbeterd recept in de winkels! Het nieuwe fondant is nog steviger, elastischer en soepeler dan voorheen. Het hoeft bovendien nog maar kort te worden door gekneed, 1 minuut is al….

Meer informatie

Maak je eigen verjaardagstafel!

Ben jij ook zo gek op verjaardagen? Of het nou die van jezelf of die van je beste vriendin is, verjaardagen zijn dé kans bij uitstek om lekker uit te pakken en de keuken in te duiken! Maar vergeet ook….

Meer informatie

Beurzen 2019

Dit jaar staan we weer op verschillende beurzen door heel Europa! Daar zie je onze nieuwste producten, geniet je van heerlijke proeverijen en leer je van interessante demo’s. Breng dus zeker een bezoekje aan een van onderstaande beurzen en kom langs….

Meer informatie

Thomas bakt voor zwerfhonden

Regelmatig krijgen wij inzendingen van bijzondere initiatieven toegestuurd,  af en toe springt er eentje echt uit. Zoals Thomas van 8 jaar oud die taarten en koekjes bakt om geld in te zamelen voor zwerfhonden van Monemvasia in Griekenland. Vorig jaar….

Meer informatie