Privacy

FunCakes gaat met de grootst mogelijke zorgvuldigheid om met jouw persoonsgegevens. Jouw gegevens worden alleen gebruikt voor onze dienstverlening en zullen niet door ons aan derden worden verstrekt. Net als met onze producten, maken we het je graag zo makkelijk….

Meer informatie

Bubblegum-macarons

Benodigdheden: 300 gram FunCakes Mix voor Macarons 125 gram FunCakes Mix voor Botercrème FunCakes Edible FunColours Gel – Royal Blue FunCakes Edible FunColours Gel – Roze FunCakes Musketzaad – Blauw 70 gram eiwit 125 ml water 150 gram zachte ongezouten….

Meer informatie

Special Edition: American Brownie

Bak een heerlijke, smeuïge, fudgy chocolade Brownie met deze Special Edition mix voor American Brownie! De mix is rijk aan chocolade bestanddelen voor een volle smaakbeleving! De mix is makkelijk te maken en is daarmee geschikt voor iedereen die wil….

Meer informatie

Glutenvrije Brownies

De lekkerste glutenvrije chocolade brownies maak je met deze FunCakes mix! Voeg simpelweg boter en eieren toe aan de mix en je hebt in een handomdraai een verrukkelijke brownie! Bereidingswijze: Verwarm de oven voor op 180°C (heteluchtoven 160°C). Verwerk de….

Meer informatie