Essentials

Bake Release Spray

De Bake Release Spray is een plantaardige non-stick bakspray voor het snel en gemakkelijk invetten van bakvormen, bakplaten, wafelijzers en/of ovenschalen. De 100% plantaardige spray is geur- en smaakloos. De fijne verneveling voor een optimale verspreiding maakt deze spray schoon….

Meer informatie

Spuitzakken

De spuitzakken zijn van hoge kwaliteit en geschikt voor koude, warm, dikke en luchtige vullingen. De wegwerp spuitzakken hebben een flexibele en gripvaste folie die ze ideaal maakt voor taart en cupcake decoratie. Je kunt de zakken vooraf vullen, opbergen….

Meer informatie

Uitrolpoeder

De uitrolpoeder, ook wel bekend als Bäckerstärke is een bijzonder fijn aardappelzetmeel. Het uitrolpoeder is zeer geschikt voor het uitrollen van fondant, marsepein en deeg. Maar je kunt hem ook gebruiken voor het dusten van siliconen mallen. Bereidingswijze: Uitermate geschikt….

Meer informatie

Frosty Sheets

Print je eigen foto’s of afbeeldingen op deze handige frosty sheets. De frosty sheets zijn eetbaar en erg leuk om te gebruiken op een fototaart. Tevens zijn geschikt voor gebruik in een foodprinter. Ingrediënten: gemodificeerd zetmeel (mais, aardappel) (E1422, E1412),….

Meer informatie

Eetbare Lijm

Wil je eenvoudig diverse decoratie onderdelen van fondant of marsepein aan elkaar plakken? Gebruik dan deze handige eetbare lijm. Tevens kun je de lijm gebruiken om je decoraties vast te plakken op je taart of cupcakes. Het kleine potje beschikt….

Meer informatie

Acetaat folie

De Acetaat Rol is voedselveilig acetaat. Het acetaat is geschikt voor het werken met chocolade en het maken van o.a. bavarois taarten en cheesecakes. Tevens eenvoudig op maat te knippen voor diverse doeleinden. Hoe maak je mal klaar voor de….

Meer informatie

Keramische Bakbonen

Deze keramische bakbonen worden gebruikt bij het blindbakken van deeg. Blind bakken betekend het voor- of gaar bakken van deeg, wanneer de taart met een vulling die eerder gaar is dan het deeg of wanneer de vulling niet gebakken hoeft….

Meer informatie