Decoraties

Fondant decoraties

Met onze prachtige fondant decoraties pas je je zelfgemaakte taarten en cupcakes gemakkelijk aan voor elke gelegenheid. Combineer de decoraties met de FunCakes strooisels en je kinderen kunnen helemaal losgaan met decoreren. Verkrijgbaar in: voetballen, sneeuwvlokken, bouw blokjes en doodshoofden…..

Meer informatie

Suikerdecoraties

Met het uitgebreide assortiment suikerdecoraties pas je je baksels gemakkelijk aan elke gelegenheid aan. Zo kun je je favoriete taartje gewoon lekker elk seizoen blijven maken. Sla bovendien aan het decoreren met je kinderen, want samen met de leuke FunCakes….

Meer informatie

Suikerdecoraties

FunCakes heeft diverse suikerdecoraties in het assortiment. Gebruik deze leuke decoraties voor het versieren en decoreren van taarten, cupcakes, koekjes en andere traktaties.   IngrediĆ«nten: Sterren zilver: suiker, glucosestroop, plantaardig vet (palmpitolie), invertsuikerstroop, stabilisator (E413), bevochtigingsmiddel (E422), verdikkingsmiddelen (E414, E415),….

Meer informatie

Eetbaar Kant

Deze eetbare kant is kant en klaar en is dus direct uit de verpakking te gebruiken! Het kant laat zich gemakkelijk verspreiden over de mal en is ook eenvoudig uit de mal te halen na het bakken. Het blijft ook….

Meer informatie

Marsepein Decoraties – Nieuw

Wil je snel en eenvoudig decoraties toevoegen aan je taart of cupcakes? Perfect voor het versieren van cupcakes, taarten en meer. De marsepeinen decoraties zijn van hoge kwaliteit, zowel in vorm als uitstraling.   IngrediĆ«nten: Blaadjes: suiker, amandel (27%), glucosestroop,….

Meer informatie

Marsepein Decoraties – Bloemen

Wie is er niet gek op bloemen? De prachtige marsepeinen bloemen van FunCakes zijn ideaal voor het decoreren van taarten, cupcakes en meer. Ze zijn niet alleen erg lekker, ze geven je lekkernijen ook een romantische of juist vrolijke look…..

Meer informatie