Bakmixen

Special Edition: Ruby Cake

Ruby, Ruby, Ruby! Met deze nieuwe mix bak je een heerlijke fruitige taart met Ruby en witte chocolade stukjes! De mix is ook geschikt voor het bakken van cupcakes en cakes. De cake heeft na het bakken een mooie roze….

Meer informatie

Low Sugar: Banketbakkersroom

Maak een lekkere banketbakkersroom met minder suiker met deze low sugar mix. De mix is eenvoudig te bereiden, je hoeft alleen water toe te voegen. Banketbakkersroom, ook wel gele room pudding genoemd, is perfect voor het vullen van roombroodjes en….

Meer informatie

Low Sugar: Enchanted Cream®

Decoreer je taarten en cupcakes met deze hagelwitte Enchanted Cream® met minder suiker. Deze crème is net zo eenvoudig aan te maken als de reguliere variant, je hoeft alleen water en melk toe te voegen. De crème is luchtigere dan….

Meer informatie

Low Sugar: Cupcakes Lactose Vrij

Met deze low sugar mix voor cupcakes bak je prachtige cupcakes die je mooi kunt naar wens kunt decoreren. Naast dat deze mix minders suiker bevat is hij ook lactosevrij. Deze mix bevat 40% minder suiker t.o.v. de reguliere FunCakes….

Meer informatie

Low Sugar: Biscuit Lactose Vrij

Maak eenvoudig luchtige taartbodems (kapsels) met deze lows sugar mix voor Biscuit. De mix is naast low sugar, ook lactose vrij. Ideaal voor het bakken voor egale en luchtige taartbodems met minder suiker. De mix is gemakkelijk te bereiden, je….

Meer informatie

Low Sugar: Botercrème

Met deze low sugar mix kun je een Botercrème maken met minder suiker maar die nog steeds perfect is om je taart mee te vullen en af te smeren of voor toeven op cupcakes. Je kunt deze crème eenvoudig om….

Meer informatie

Special Edition: Enchanted Cream® Choco

Met de Enchanted Cream® Choco maak je een luchtige crème met een chocoladesmaak en natuurlijk met een aantrekkelijke chocolade kleur. Gebruik de crème bijvoorbeeld voor het decoreren van taarten en cupcakes. De bereidingswijze is gelijk aan de reguliere Enchanted Cream,….

Meer informatie

Tartelettes

Maak heerlijke tartelettes met deze Special Edition Mix. Met deze mix kun je 10 kleine tartelettes (Ø10 cm) of 2 grote tartelettes (Ø20 cm). De tartelettes hebben een lekkere brosse en krokanten bodem. Varieer met de vulling, maak bijvoorbeeld klassieke….

Meer informatie

Special Edition: Donkere Chocolade Cake

Serveer eenvoudig een lekkere donkere cake met chocolade smaak met deze handig mix. De mix is makkelijk te bereiden en is ook lekker als dessert. Bereidingswijze: Verwarm de oven voor op 170°C (heteluchtoven 150°C). Verwerk de ingrediënten op kamertemperatuur. Mix….

Meer informatie

Special Edition: Banana Royal Cake

Maak gemakkelijke een overheerlijke cake met bananensmaak en chocolade stukjes met deze Mix voor Banana Royal Cake! Je hoeft alleen boter en eieren aan deze mix toe te voegen. Tip: serveer de cake met een bolletje ijs! Bereidingswijze: Verwarm de….

Meer informatie