Cupcakes met caramel drizzle

Benodigdheden:

  • 500 gram FunCakes Mix voor Cupcakes
  • 150 gram FunCakes Mix voor Enchanted Cream®
  • 5 eieren
  • 250 gram zachte ongezouten roomboter
  • 100 ml melk
  • 100 ml water
  • FunCakes Glaze Topping Caramel
  • FunCakes Wegwerp Spuitzakken 41 cm
  • FunCakes Musketzaad -Goud
  • Wilton Decorating Tip #1M Open Star of Wilton Decorating Tip Open Star #8B
  • Wilton Recipe Right® 12 Cup Muffin Pan of Wilton Recipe Right® 24 Cup Mini Muffin Pan
  • Normale baking cups of mini baking cups bijv. van House of Marie

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 180°C (hete lucht oven 160°C) en verdeel de baking cups over de bakpan. Maak het Cupcake beslag zoals is aangegeven op de verpakking of in dit basisrecept en verdeel het over de baking cups.

Bak de cakejes in ongeveer 18-20 goudgeel en gaar en laat ze afkoelen op het aanrecht. De mini’s bak je in ongeveer 12-15 minuten goudgeel.

Maak de Enchanted Cream® zoals is aangegeven op de verpakking of in dit basisrecept. Gebruik voor de grote cupcakes een spuitzak met #1M en voor de mini’s #8B.

Spuit op de grote cupcakes met #1M mooie royale rozetten en op de mini’s met de #8B kleine toefjes. Doe wat caramel glaze topping in een spuitzak, knip er een klein puntje af en drizzle dit over de grote toeven. Op de mini’s strooi je wat gouden musket.