Bake Release Spray

De Bake Release Spray is een plantaardige non-stick bakspray voor het snel en gemakkelijk invetten van bakvormen, bakplaten, wafelijzers en/of ovenschalen. De 100% plantaardige spray is geur- en smaakloos. De fijne verneveling voor een optimale verspreiding maakt deze spray schoon in gebruik.

Gebruiksaanwijzing:
Voor een optimaal resultaat goed schudden voor gebruik. Hou de spuitbus rechtop en spray de bakvorm gelijkmatig in op een afstand van 25-30 cm.

Ingrediënten:
plantaardige olie (raapzaad, palm), ethanol, emulgator: E322 (soja), drijfgas: E290. Voor allergenen, zie de vetgedrukte ingrediënten. Kosher Parve gecertificeerd.

Gevaar:
zeer licht ontvlambare aerosol. Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting. Buiten bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50°C.

Inhoud:
200 ml.