Witte Sinterklaas rocky road

Ingrediënten:

  • 700 gram FunCakes chocolade melts wit (2 zakjes)
  • Pot FunCakes mini marshmallows
  • FunCakes acetaatfolie 8cm
  • Wilton bakpapier
  • Bakplaat
  • Vierkante bakrand, bijvoorbeeld van Patisse
  • Zak strooigoed
  • Decoraties, zoals smarties, tumtums en schuddebuikjes

Bereidingswijze:
Smelt de witte chocolade melts in de magnetron of au bain-marie. Roer hier de marshmallows, het strooigoed, de schuddebuikjes en de snoepjes doorheen. Zorg ervoor dat alles een laagje chocolade heeft.

Plaats de bakrand op een met bakpapier beklede bakplaat en zet een laag je acetaatfolie langs de binnenzijde van de bakrand. Giet het chocolade mengsel in de rand en duw aan. Plaats de chocolade minimaal 2 uur de koelkast om op te laten stijven. Snijd hem daarna in stukken voor het serveren.