Winter tulband gevuld met spijs

Benodigdheden:

  • 500 gram FunCakes Special Edition mix voor Amandel Cake
  • 5 eieren (circa 250 gram)
  • 300 gram (room)boter
  • 250 gram FunCakes amandelspijs
  • Tulband bakvorm
  • 100 gram FunCakes Dip ‘n Drip Wit
  • 2 eetlepels FunCakes smaakstof rum
  • FunCakes suikerbakkerspoeder
  • FunCakes marsepeinen Kerstdecoraties

Bereidingswijze:
Zorg ervoor dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Verwarm de oven voor op 160°C (heteluchtoven 140°C). Mix 500 gram mix, 300 gram boter en 5 eieren in 4 minuten op lage snelheid tot een glad beslag. Doe als laatste de spijs er in kleine stukjes bij. Vet een tulbandvorm in en strooi er wat bloem in. Schep het beslag in de vorm en bak de cake in ca. 70 minuten gaar. Laat de tulband goed afkoelen.

Meng de rum smaakstof met het fondant glazuur en giet dit over de tulband heen. Decoreer het geheel af met suikerbakkerspoeder en de marsepeinen kerst decoraties.

Je kunt de sterren en de hulstblaadjes langs de rand plakken met een beetje dip ’n drip.