Special Edition: Moscovische Tulband

De Moscovische Tulband mix is lekkere mix waar je naast luchtig Moskovisch gebak ook een heerlijke tulband kunt maken!

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 190°C (heteluchtoven 170°C). Smelt 125 g (room) boter en laat deze afkoelen. Voor een bakvorm van 20 cm of een tulbandvorm van ca. 22 cm, meng 250 g mix en 4½ ei (225 g) op de hoogste stand in 8 minuten tot een luchtig beslag. Spatel de gesmolten boter voorzichtig door het beslag tot het een geheel is. Vul een ingevette bakvorm voor 2/3 met het beslag en bak de biscuit in een voorverwarmde oven in ca. 25 minuten (tulbandvorm) of ca. 35 minuten (20 cm bakvorm) gaar. Direct na het bakken uit de vorm halen en laten uitdampen op een rooster.

Ingrediënten:
suiker, tarwebloem, tarwezetmeel, rijsmiddel: E500, E341, E575, E450, emulgator: E472b (palm, raapzaad), E477 (palm), glucosestroop (gedroogd), sojameel, lupinemeel, zout, verdikkingsmiddel: E415, natuurlijk aroma. Voor allergenen, zie de vetgedrukte ingrediënten. Kan sporen bevatten van: ei en melk.

Inhoud:
500 gram.

De FunCakes Special Edition mixen is een range van nieuwe en seizoensgebonden bakmixen met een tijdelijk karakter.