Special Edition: Haverkoeken

Met deze mix maak je lekkere brosse, knapperige haverkoeken! Deze robuuste koekjes zijn nog lekkerder als je chocolade chunks, zonnebloem pitten of gedroogde abrikozen toevoegt.

Bereidingswijze:
Verwerk de ingrediënten op kamertemperatuur. Meng met behulp van deeghaken 500 g mix, 125 g (room)boter en 1 ei (50 g) tot een glad deeg. Maak een rol van Ø 5 cm, verpak in folie en laat 1 uur opstijven in de koelkast. Verwarm de oven voor op 180°C (heteluchtoven 160°C). Snij met een scherp mes koeken van 1,5 cm dikte en leg deze op een met bakpapier beklede of ingevette bakplaat. Baktijd 18-20 minuten. Na afkoelen in een koektrommel bewaren.

Ingrediënten:
tarwebloem, suiker, havermout (20%), weipoeder (melk), gekarameliseerde suiker, rijsmiddel: E500, zout, aroma. Voor allergenen, zie de vetgedrukte ingrediënten. Kan sporen bevatten van: ei, soja en lupine.

Inhoud:
500 gram.

De FunCakes Special Edition mixen is een range van nieuwe en seizoensgebonden bakmixen met een tijdelijk karakter.