Special Edition: Belgische Wafels

Voeg eenvoudig boter, water, ei en parelsuiker toe aan deze mix en je kunt direct aan de slag om robuuste wafels te maken volgens Luiks recept!

Bereidingswijze:
Verwerk de ingrediënten op kamertemperatuur. Meng met behulp van deeghaken 500 g mix, 150 g (room)boter, 175 ml water en 1 ei (50 g) in circa 3-4 minuten tot een glad deeg. Meng 200 g FunCakes Parelsuiker met 20 g licht gesmolten (room)boter. Meng het mengsel van parelsuiker en (room)boter in 30 seconden door het deeg. Verwarm het wafelijzer en vet beide bakplaten in. Draai van het deeg bolletjes van ongeveer 70 g (ongeveer 15 stuks). Bak de wafels 3-4 minuten in het wafelijzer totdat ze mooi goudbruin zijn. Garneer naar wens met bijv. slagroom of vers fruit.

Ingrediënten:
tarwebloem, suiker, gemodificeerd zetmeel, rijsmiddel: E450, E500, plantaardige olie en vet (raap), tarwegluten, zout, emulgatoren: E471 (palm), E472e (zonnebloem, raapzaad), verdikkingsmiddel: E466, aroma, enzymen (tarwe). Voor allergenen, zie de vetgedrukte ingrediënten. Kan sporen bevatten van: ei, soja, melk en lupine.

Inhoud:
1 kg.

De FunCakes Special Edition mixen is een range van nieuwe en seizoensgebonden bakmixen met een tijdelijk karakter.