Robuuste framboos-ijsbrokken

Benodigdheden:

  • 200 gram FunCakes Mix voor Ijs – Vanille
  • 150 gram FunCakes Chocolate Melts – Puur
  • 200 ml melk
  • 200 ml slagroom
  • ¾ rol volkoren biscuitjes
  • 100 gram gesmolten roomboter
  • 2 dozen bevroren frambozen
  • 1 doosje verse frambozen
  • Limoenrasp van 1 limoen
  • Wilton Recipe Right vierkante bakvorm – 20 x 20 cm
  • Wilton bakpapier
  • Zeef

Bereidingswijze:
Bekleed de bakvorm met bakpapier. Laat de 2 doosjes frambozen ontdooien, duw ze door een zeef en vang de puree op. Verkruimel de biscuitjes heel fijn en roer hier de gesmolten roomboter doorheen. Doe dit in de bakvorm en duw aan. Laat het een kwartier opstijven in de koelkast.

Smelt in de magnetron de chocolade melts en spatel dit over de koekjesbodem. Laat opstijven in de koelkast. Maak de 200 gram ijsmix aan met 200 ml melk en 200 ml slagroom en spatel hier de frambozen puree doorheen.

Stort dit bovenop de chocolade melts. Vries dit voor minimaal 3 uur in, maar het liefst overnacht.

Haal het ijs uit de vorm en snijd hier met een scherp mes brokken uit. Decoreer met verse frambozen en het limoenrasp.