Raspberry love

Benodigdheden:

  • Bakvorm 20 cm rond
  • 200 gram FunCakes mix voor Vanille Ijs
  • 200 ml melk
  • 200 ml slagroom
  • FunCakes smaakstof framboos
  • 125 gram FunCakes chocolade chunks wit
  • 500 gram FunCakes smaakfondant framboos
  • 30 gram FunCakes chocolade melts wit
  • Wegwerpspuitzak
  • Rolstok
  • Poedersuiker om te strooien
  • Verse frambozen + evt wat schijfjes limoen voor decoratie

Bereidingswijze:
Mix 200 gram mix met 200 ml melk en 200 ml slagroom en klop dit in 2 minuten op hoge snelheid. Roer hier de framboos smaakstof doorheen en daarna de witte chocolade chunks. Vul de bakvorm met het mengsel en strijk de bovenkant glad. Plaats het gedurende 3 uur in de vriezer.

Kneed het fondant goed door en rol het op een met poedersuiker bestrooid werkblad uit. Dompel de bakvorm even in heet water en stort het op een mooie schaal. Bekleed de ijstaart met de fondant. Snijd het overtollige fondant weg.

Smelt de witte chocolade melts in de magnetron en vul hiermee een wegwerpspuitzak. Knip een klein puntje van de spuitzak en maak een zigzag beweging over de ijstaart. Zet de taart tot gebruik terug in de vriezer. Garneer de taart vlak voor het opdienen met verse frambozen en evt wat schijfjes limoen.