Low Sugar: Banketbakkersroom

Maak een lekkere banketbakkersroom met minder suiker met deze low sugar mix. De mix is eenvoudig te bereiden, je hoeft alleen water toe te voegen. Banketbakkersroom, ook wel gele room pudding genoemd, is perfect voor het vullen van roombroodjes en soezen, maar ook als vulling van je taart of als toef op je cupcakes.

Deze mix bevat 70% minder suiker t.o.v. de reguliere FunCakes mix voor Banketbakkersroom.

Bereidingswijze:
Meng 200 g mix met 500 ml water. Klop de room met een garde of mixer in ca. 5 minuten tot een gladde massa. Laat de room even opstijven alvorens te verwerken. De room is ook geschikt om mee te bakken in/over een product, zoals cake.

Ingrediënten:
stabilisator: E420, gemodificeerd zetmeel (aardappel), cichoreivezel, melkpoeder (mager), weipoeder (melk), plantaardige olie en vet (kokos), geleermiddel: E516, E450, E339, E401, conserveermiddel: E202, natuurlijk aroma, kleurstof: E160b, E101, dextrose, aroma. Voor allergenen, zie de vetgedrukte ingrediënten. Kan sporen bevatten van: gluten, ei, soja en lupine.

Inhoud:
400 gram.