Limoncellotulband

Benodigdheden:

  • 400 gram FunCakes Mix voor Limoncello Cake
  • 150 gram FunCakes Mix voor Dip ’n Drip – Wit
  • FunCakes Mini Sterretjes – Geel
  • FunCakes Confetti Metallic Geel
  • FunCakes Marsepein Chrysantjes Klein
  • 4 eieren
  • 175 gram zachte ongezouten roomboter
  • 1 citroen
  • 21 ml Limoncello (gebruik voor een alcoholvrije variant water)
  • FunCakes Bake Release Spray
  • FunCakes wegwerpspuitzakken 30 cm
  • Wilton Recipe Right Fluted Tube Pan

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 170°C (heteluchtoven 150°C) en spray de tulbandvorm in met bakspray. Doe de mix, 4 eieren en 175 gram zachte boter in een mengkom en mix dit in 4 minuten tot een beslag. Schep het beslag in de tulbandvorm en bak in het midden van de oven in 50-55 minuten gaar. Stort na het bakken op een taartrooster en laat volledig afkoelen.

Maak de Mix voor Dip ’n Drip aan met Limoncello, verwarm kort in de magnetron (10 sec) en doe het in een spuitzak. Knip een klein puntje van de spuitzak af en laat de drip over de tulband naar beneden glijden. Strooi hier rasp van een halve citroen overheen en een mix van de confetti en sterretjes. Leg er hier en daar een chrysantje tussen en decoreer met wat stukjes citroen.