Kersen koekjes pops

Benodigdheden:

  • 10 plakjes bladerdeeg
  • Kersen vlaaivulling
  • FunCakes Suikerbakkerspoeder
  • Lollipop sticks
  • 1 ei
  • Ronde uitsteker 5 cm
  • Bakpapier

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 210°C (heteluchtoven 200°C). Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien en steek er 20 rondjes uit. Steek vervolgens uit 10 rondjes het midden met een uitsteker na keuze.

Leg op het rondje (zonder het uitgestoken midden) een stokje en leg er vervolgens een klein beetje vlaaivulling op. Maak het buitenrandje een beetje nat met water en leg het rondje met het uitgestoken midden er bovenop. Druk de randjes aan met een vork.

Smeer de bovenkant in met een losgeklopt ei. Bak de kersen pops in circa 20 minuten af. Laat de kersen pops afkoelen en decoreer het geheel af met een beetje suiker bakkerspoeder.

Aantal stuks:
10 stuks.