Halloween Brownie Bark

Benodigdheden:

  • 1 kg FunCakes Mix voor Brownies
  • FunCakes Bakspray
  • FunCakes Witch Hat & Broom Mix 55g
  • FunCakes Fondant Decoratie Doodshoofden
  • FunCakes Suikerdecoratie Ogen Rond
  • FunCakes Suikerdecoratie Halloween
  • FunCakes Spuitzak 30 cm
  • 5 eieren
  • 105 gram zachte ongezouten roomboter
  • 210 ml water
  • Wilton Candy Mold Skeleton Bones
  • Wilton bakpapier
  • Wilton taartrooster
  • Wilton icing bag ties
  • Diepe langwerpige bakvorm (17,5 x 27,5 x 7,5cm), bijvoorbeeld van PME
  • Candy buttons white, bijvoorbeeld van PME
  • Candy buttons dark blue, bijvoorbeeld van PME
  • Candy buttons orange, bijvoorbeeld van PME
  • Candy buttons dark green, bijvoorbeeld van PME
  • Houten ijsstokjes, bijvoorbeeld van Silikomart

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 175°C (heteluchtoven 160°C). Maak 1 kg Mix voor Brownies volgens de aanwijzingen op de verpakking of dit basisrecept. Bekleed de bakvorm met twee repen bakpapier, die kruislings over elkaar legt en spray deze in met de bakspray. Vul de bakvorm met het beslag en bak de brownie in circa 45-50 minuten gaar. Stort hem na het bakken direct op een taartrooster en laat hem afkoelen.

Smelt de witte candy buttons zoals aangegeven op de verpakking in de magnetron, doe het in een spuitzak en maak dicht met een icing bag tie. Knip hier een klein puntje af en vul de candy mold. Laat het ongeveer 15 minuten uitharden in de koelkast.

Smelt de overige gekleurde melts apart van elkaar in de magnetron, vul hiermee de spuitzakken en bind ze dicht met icing bag ties. Knip een klein puntje van de spuitzakken en maak met de gekleurde melts een zigzagbeweging over de brownie. Decoreer direct met het zelfgemaakte skelet en botten, de suikerdecoraties en de strooisels. Laat ongeveer 15 minuten in de koelkast opstijven.

Snijd de brownie in vierkantjes en steek er een ijsstokjes in.