Groots en kleurrijk nieuws!

FunColours_header

Er verschijnen regenbogen aan het FunCakes-front want eindelijk mogen we het wereldkundig maken: onze kleurstoffenlijn FunCoulours is uit! De 21 kleuren gels, 28 kleuren dusts and 26 kleuren sparkle dusts liggen binnenkort in de winkels. De ene kleur nog mooier dan de andere, allemaal 100% eetbaar, halal gecertificeerd en super makkelijk in gebruik.

Met de Colour Gels geef je beslag, crèmes, fondant en marsepein met slechts een enkel druppeltje levendige kleuren. De gels zijn bakstabiel tot 200°C dus ook je cakes kunnen gewoon gekleurd worden. Bovendien beschikken de tubes over een handig dopje dat doseren heel eenvoudig maakt en het klepje bovendien mooi schoon houdt.

De dusts en sparkle dusts zijn perfect om je taart of suikerbloemen net dat beetje extra glans en glitter te geven. Met meer dan 50 kleuren zit er altijd wel een geschikte kleur tussen, maar de dusts kunnen ook met elkaar gemengd worden. En doe je er een beetje alcohol bij, dan creëer je eenvoudig je eigen eetbare verf.

Bekijk hier ons assortiment en kies je favoriete kleuren uit:

FC50010_FunCakes_FunColours_Gel_Red FC50460_FunCakes_FunColours_Dust_Sunset-Yellow FC50880_FunCakes_FunColours_Sparkle_Dust_Dazzling-Bronze
FunColours Gels         FunColours Dusts FunColours Sparkle Dusts