Glutenvrije Red Velvet Cake

Maak een heerlijke glutenvrije red velvet cake met deze mix van FunCakes. Met deze mix kun je een fluweelzachte luchtige taart of cupcakes maken met een licht chocoladesmaak.

De mixen worden in een glutenvrije faciliteit geproduceerd en FunCakes kan daarmee garanderen dat de mixen minder dan 20mg / 20ppm gluten per kg bevat. Verreweg de meeste mensen met coeliakie of glutensensitiviteit krijgen van deze lage hoeveelheid geen klachten. Daarmee kan iedereen die een strikt glutenvrij dieet volgt de keuken onveilig maken, met de veilige bakmixen van FunCakes!

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 170°C (heteluchtoven 160°C). Verwerk de ingrediënten op kamertemperatuur. Mix 140 g (room)boter zacht. Voeg de mix en 4 eieren (200 g) toe en klop het in 5 minuten op matige snelheid tot een glad beslag. Giet het beslag in een ingevette bakvorm van Ø18/20 cm en bak de cake in het midden van de oven in ca. 50 minuten gaar. Direct na het bakken uit de bakvorm halen en laten uitdampen op een rooster.

Ingrediënten:
suiker, rijstmeel, zetmeel (maïs), bevochtigingsmiddel: E420, emulgator: E475, E433, cacao, rijsmiddel: E450, E500, zuurteregelaar: E575, verdikkingsmiddel: E412, E466, aroma, zout, kleurstof: E120. Kan sporen bevatten van: ei, melk en noten.

Dit product is vrij van palmolie, conserveringsmiddelen, AZO kleurstoffen, GMO en gehydrogeneerde vetten. Glutenvrij.

Droog en op kamertemperatuur bewaren, niet blootstellen aan temperatuurveranderingen en warmtebronnen.

Inhoud:
400 gram.