Glutenvrije Cupcakes

Met de FunCakes glutenvrije mix voor Cupcakes maak je eenvoudig heerlijke cupcakes! Je kunt de cupcakes na het bakken decoreren met botercrème, marsepein of fondant.

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 170°C (heteluchtoven 150°C). Verwerk de ingrediënten op kamertemperatuur. Voor 20-24 cupcakes: meng 500 g mix, 200 g boter en 250 g eieren (5 stuks). Klop in 3 minuten tot een glad beslag. Verdeel papieren bakvormpjes in een muffin bakvorm en schep het beslag met een (ijs) lepel in de vormpjes (tot ongeveer de helft vullen). Baktijd 30-35 minuten.

Ingrediënten:
suiker, rijstmeel, zetmeel (maïs), emulgator: E475, E433, bevochtigingsmiddel: E420, niet gehydrogeneerde plantaardige olie (kokos), rijsmiddel: E450, E500, verdikkingsmiddel: E412, E466, zuurteregelaar: E575, glucosestroop (maïs), aroma, zout, gemodificeerd zetmeel (maïs), antiklontermiddel: E551. Kan sporen bevatten van: ei, melk en noten. Dit product is Halal gecertificeerd. Vrij van lactose, palmolie, conserveringsmiddelen, AZO kleurstoffen, GMO en gehydrogeneerde vetten. Glutenvrij. Geschikt voor vegetariërs.

Droog en op kamertemperatuur bewaren, niet blootstellen aan temperatuurveranderingen en warmtebronnen.

Inhoud:
500 gram.