Glutenvrije Carrot Cake

Maak een overheerlijke glutenvrije worteltjestaart met deze mix voor Carrot Cake! Lekker voor bij de koffie of een high tea.

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 170°C (heteluchtoven 150°C). Mix de mix met 120 g olie (zonnebloem) of 120 g gesmolten boter en 200 g eieren. Mix het voor ongeveer 3 minuten met medium snelheid tot het beslag dikker en bleker wordt. Voeg 150 g geraspte wortel toe. Giet de mix in een ingevet bakblik en bak de cake voor ca. 50 minuten.

Ingrediënten:
suiker, rijstmeel, maiszetmeel, bevochtigingsmiddel: E420, emulgatoren: E475, E433, rijsmiddelen: E450, E500, verdikkingsmiddelen: E412, E466, specerijen, zout, zuurteregelaar: E575. Voor allergenen, zie de vet gedrukte ingrediënten. Kan sporen bevatten van melk, eieren en noten. Glutenvrij.

Droog en op kamertemperatuur bewaren, niet blootstellen aan temperatuurveranderingen en warmtebronnen.

Inhoud:
500 gram.