Glutenvrije Biscuit

Maak een overheerlijke glutenvrije biscuit met deze mix van FunCakes. Deze mix is van ambachtelijke kwaliteit en de perfecte basis voor diverse soorten taarten.

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 175°C (heteluchtoven 165°C). Voor één taart van Ø 20 cm meng 250 g mix, 230 g eieren (4½ stuks) en 20 ml water in een kom. Mix 8-10 minuten op hoge snelheid en giet het beslag in een ingevet bakblik. Baktijd 35-40 minuten.

Ingrediënten:
suiker, rijstmeel, maïszetmeel, aardappelzetmeel, rijsmiddelen: E450, E500, emulgatoren: E475, E433, magere melkpoeder, zout, aroma, verdikkingsmiddel: E412, kleurstof: E160a. Voor allergenen, zie de vet gedrukte ingrediënten. Kan sporen bevatten van: ei en noten. Dit product is Halal gecertificeerd. Vrij van palmolie, conserveringsmiddelen, AZO kleurstoffen, GMO en gehydrogeneerde vetten. Glutenvrij. Geschikt voor vegetariërs.

Droog en op kamertemperatuur bewaren, niet blootstellen aan temperatuurveranderingen en warmtebronnen.

Inhoud:
500 gram.