Taartdozen Blanco

FC1079

Deze grote stevige taartdoos is verkrijgbaar in verschillende formaten en is ideaal voor grote taarten zoals bruidstaarten. De taartdoos bestaat uit een losse bodem en een losse deksel. Bij normaal gebruik dan deze doos meerdere malen gebruikt worden. Verkrijgbaar in….

Meer informatie

Taartdoos Blanco

FC1075

Deze handige blanco taartdoos is door de hoogte perfect voor het verpakken en vervoeren van hoge gedecoreerde taarten. Formaat: 32 x 32 x 11.5 cm, 20 x 20 x 15 cm, 25 x 25 x 15 cm, 30 x 30 x 15 cm,….

Meer informatie

Taartdozen Pure design

FC1115_FunCakes_Taartdoos_Pure

Deze vierkante FunCakes vensterdoos heeft een houten look en is dus perfect voor het stijlvol presenteren van je taart, koekjes, chocolade of andere traktaties. Verkrijgbaar in de formaten: 21 x 21 x 9 cm, 26 x 26 x 12 cm,….

Meer informatie

Taartdozen Quotes design

FC1145_FunCakes_Taartdoos_Quotes

Je taart, koekjes of chocolaatjes presenteer je stijlvol in deze vierkante vensterdoos van FunCakes. Het quotes design is kleurrijk en geeft een vrolijke uitstraling. Verkrijgbaar in de formaten: 21 x 21 x 9 cm, 26 x 26 x 12 cm,….

Meer informatie

Cupcake doos Quotes design

FC1150_FunCakes_Cupcake_Box_Quotes

Dit FunCakes doosje voor cupcakes heeft een vrolijk design met diverse quotes. Ideaal voor het presenteren van cupcakes of muffins! Het stevige karton van de doos en een kartonnen inserttray  zorgen ervoor dat je cupcakes heel blijven. De insert is….

Meer informatie

Cupcake doos Pure design

FC1120_FunCakes_Cupcake_Box_Pure

Natuurlijk wil je je prachtige cupcakes mooi presenteren! Dit FunCakes cupcake doosje heeft een mooi houten design. Het stevige karton van de doos en een kartonnen inserttray  zorgen ervoor dat je cupcakes heel blijven. De insert is geschikt voor 6….

Meer informatie

Taartdozen FunCakes design

Taartdozen FunCakes design

Deze FunCakes taartdozen met taart en cupcake design zijn er in diverse formaten met een handig venster. Het design is ontworpen door kunstschilder Ger Zaagsma. Door hun hoogte zijn deze taartdozen uitermate geschikt voor hogere of gedecoreerde taarten. In combinatie….

Meer informatie

Cupcake dozen FunCakes design

funcakesdoosje4met

Laat je cupcakes stralen door ze te presenteren in dit FunCakes cupcakedoosje. Dit cupcakedoosje is gereproduceerd van een handgeschilderd kunstwerk van kunstschilder Ger Zaagsma. Het stevige karton en een kartonnen inserttray zorgen ervoor dat je cupcakes heel blijven. Bovendien is….

Meer informatie