Strooisels

Sugar Strands

Met de sugar strands kun je je taarten een luxe uitstraling geven! Strooi ze over je toeven of gebruik ze om je taart te decoreren. Geschikt voor elke gelegenheid. Verkrijgbaar in de kleuren: metallic zilver, metallic gouden en colour mix…..

Meer informatie

Suikerhartjes

Toon je liefde met deze liefdevolle suikerhartjes van FunCakes! Ideaal voor het decoreren van cupcakes, maar ook van brownies en koekjes. Of gebruik ze als een decoratieve rand langs je taart. Verkrijgbaar in de kleuren: blauw, bordeaux, goud, metallic zilver….

Meer informatie

Figuren

Voor elke gelegenheid een passend strooiseltje! De perfect manier om je favoriete taart telkens weer nieuw leven in te blazen! De strooisels zitten in een handig hersluitbaar strooipotje.       Ingrediënten: Vlinders: suiker, rijstmeel, geharde pindaolie, aardappelzetmeel, kleurstoffen (E101,….

Meer informatie

Zachte Parels

Deze FunCakes zachte parels zijn zacht en daardoor ideaal voor kinderen! Met deze parels kun je creaties op vele manieren versieren. Strooi ze bijvoorbeeld over een toef botercrème of gebruik ze als decoratierandje langs je taart. Verkrijgbaar in de kleuren:….

Meer informatie

Sterren

Met deze leuke sterretjes in geel of blauw/wit kun je gemakkelijk en snel cupcakes, maar ook taarten en koekjes versieren! Ingrediënten: Geel: suiker, rijstmeel, geharde pindaolie, aardappelzetmeel, kleurstof (E160a), aroma. Blauw/wit: suiker, rijstmeel, geharde pindaolie, aardappelzetmeel, kleurstof (E132), aroma. Voor….

Meer informatie

Sprinkle Medley

Een hele pot vol met de leukste strooisels rondom een specifiek thema: dat zijn onze Sprinkle Medleys. Zo geef je een simpel cupcakeje in een handomdraai een leuke twist voor een specifieke gelegenheid. Verkrijgbaar in de thema’s Frozen, Galaxy, Love,….

Meer informatie

Mimosa

Decoreer je cupcakes, koekjes, taarten en desserts met deze leuke mimosa strooisels. De mimosa’s zijn beschikbaar in wit, roze en blauw. Ingrediënten: Blauw: suiker, glucosestroop, rijstmeel, zout, kleurstof: E132. Roze: suiker, glucosestroop, rijstmeel, kleurstof: appel-, zwarte bessen en radijsconcentraat, zout,….

Meer informatie

Sneeuwvlokken

De FunCakes sneeuwvlokken in blauw/wit geven je taarten, cupcakes, koekjes, cake pops of andere traktaties eenvoudig een prachtige winterse look! Gebruik ze bijvoorbeeld als randje langs je taart of strooi ze over een toef botercrème. Tip: ook perfect voor Frozen….

Meer informatie

Hartjes

Met de FunCakes hartjes zijn vele leuke decoratie accenten mogelijk, bijvoorbeeld als randje langs de taart, als hart in een bloemetje of strooi ze over een toef botercrème. De hartjes zijn ook verkrijgbaar in mini variant en zijn geschikt voor….

Meer informatie

Marshmallows

De mini en micro marshmallows van FunCakes zijn heerlijke zachte decoraties, waar je naar hartenlust mee kunt decoreren. De mini marshmallows zijn ca. 1 cm groot en zijn in de kleuren wit, geel, groen en roze. De micro marshmallows zijn….

Meer informatie