Ready Rolled Fondant Disc

FunCakes Ready Rolled Fondant Disc Pink

De ready rolled fondant disc van FunCakes is de meest eenvoudige manier om een taart te bekleden. Deze fondant disc is namelijk uitgerold en kan direct worden gebruikt. Tevens heeft deze fondant een heerlijke vanille smaak. Verkrijgbaar in: wit, blauw, rood,….

Meer informatie

Smaakfondant

FunCakes Flavored Fondant Salted Caramel

Maak prachtige taarten en cupcakes met deze FunCakes smaakfondant. De rolfondant heeft een heerlijke smaak, wat een extra beleving geeft aan je creaties. Gebruik de fondant bijvoorbeeld voor het decoreren van taarten, cupcakes en koekjes of als laagje tussen je….

Meer informatie

Rolfondant Gekleurd

FunCakes Rolled Fondant Pretty Pink

Voor wie zin heeft in kleur is deze gekleurde FunCakes Rolfondant ideaal. Net als de witte variant zijn ook de mooie, gekleurde fondants van FunCakes super flexibel. Hun kneedbaarheid maakt ze soepel en makkelijk in gebruik. Ook blijven deze fondants….

Meer informatie

Rolfondant Wit

FunCakes Rolled Fondant White

Taarten en cupcakes bekleden; het gaat als vanzelf met deze hagelwitte FunCakes Rolfondant. Deze fondant heeft een fijne structuur en is super flexibel. Zijn kneedbaarheid maakt hem soepel en makkelijk in gebruik. Ook blijft deze fondant vrij lang zacht. Pas….

Meer informatie