Taartkarton vetvrij rond

karton-vetvrij-rond

Vetvrij wit taartkarton van FunCakes. Dit ronde onderkarton heeft een vetvrije coating aan de bovenzijde. Verkrijgbaar in de formaten: Ø16, Ø20, Ø22, Ø24, Ø26, Ø28 cm. De taartkartons zijn verpakt per 5 of 250 stuks.

Taartkarton zilver/goud vierkant

karton-goud-zilver-vierkant

Mooi luxe taartkarton met zowel een zilverkleurig als goudkleurige zijde. Het karton is maar liefst 1 mm dik (800 gram karton) en dus prima te gebruiken als onderbord. Maar kan ook als tussenkarton gebruikt worden bij een stapeltaart. Verkrijgbaar in….

Meer informatie

Taartkarton zilver/goud rond

karton-goud-zilver-rond

Luxe ronde karton met zowel een zilverkleurige als goudkleurige zijde. Het karton is maar liefst 1 mm dik (800 gram karton) en dus prima te gebruiken als onderbord. Maar kan ook als tussenkarton gebruikt worden bij een stapeltaart. Verkrijgbaar in….

Meer informatie

Taart dummy wonky style

Taart dummy wonky style

Mooie en strakke dummy taarten maak je natuurlijk met de FunCakes Taart Dummy Wonky Style. Deze dummy loopt schuin af, waardoor hij ideaal is voor het maken van een Topsy Turvy dummy. De dummy is gemaakt van polystyreen materiaal (piepschuim)…..

Meer informatie

Taart dummy vierkant 10 cm

dummy_vierkant

Een prachtige vierkante dummy taart maak je natuurlijk met de FunCakes taart dummy. Een dummy gebruik je voor taarten die je lang wilt bewaren en niet wilt opeten, bijvoorbeeld een showtaart. De taart dummy van FunCakes is gemaakt van polystyreen….

Meer informatie

Taart dummy vierkant 7 cm

dummy_vierkant

Een vierkante dummy taart is zo gemaakt met de FunCakes taart dummy.  Een dummy gebruik je voor taarten die je lang wilt bewaren en niet wilt opeten, bijvoorbeeld een showtaart. De dummy is individueel geseald en gemaakt van polystyreen materiaal….

Meer informatie

Taart dummy rond 10 cm

FunCakes Taart dummy rond

Maak mooie en strakke dummy taarten met de FunCakes taart dummy rond. De taart dummy is gemaakt van polystyreen materiaal (piepschuim) en individueel geseald. Een dummy gebruik je voor taarten die je lang wilt bewaren en niet wilt opeten, bijvoorbeeld een….

Meer informatie

Taart dummy rond 7 cm

dummy_rond7cm

De perfecte ronde dummy taart maak je natuurlijk met de FunCakes taart dummy. Een dummy gebruik je voor taarten die je lang wilt bewaren en niet wilt opeten, bijvoorbeeld een showtaart. De dummy is individueel geseald en gemaakt van polystyreen….

Meer informatie

Cake drum vierkant

FunCakes Cake drum vierkant

Met de vierkante FunCakes cake drum geef je eenvoudig een luxe uitstraling aan je taart. Een zilverkleurig luxe harde cake drum dat dient als onderplaat voor een taart of stapeltaart. De drum kan bij normaal gebruik, meerdere malen gebruikt worden…..

Meer informatie

Cake drum rond gekleurd

Cake drum rond gekleurd

Met de gekleurde cake drums van FunCakes geef je taarten gemakkelijk en snel een luxe uitstraling. Presenteer je taart of stapeltaart op een mooie stevige onderplaat. De drum kan meerdere malen gebruikt worden in is verkrijgbaar in de volgende kleuren:….

Meer informatie