Never not baking!

G41002_FunCakes_Musketzaad_Love

Ze zeggen wel eens less is more maar in sommige gevallen gaat dat gewoon echt niet op. Als we het hebben over FunCakes strooisels en bakmixen, kun je eigenlijk nooit genoeg hebben. Daarom introduceerden we grootverpakkingen van de meest populaire strooisels….

Meer informatie

Tasty Caribbean!

76068_FunCakes_Mix_Voor_Caribbean_Cream

Waan je op een Caribisch parelwit strand met onze nieuwe Mix voor Caribbean Cream. Deze romige, zoete crème is heel eenvoudig klaar te maken door er slechts water en slagroom aan toe te voegen en ‘m te verrijken met je….

Meer informatie

Proef jij de zomer al?

Smaakfondant

De zomer komt er weer aan dus dat betekent dat het tijd is voor nieuwe smaken fondant! Vanaf vandaag zijn twee oude bekenden weer verkrijgbaar, namelijk de bananen- en frambozensmaakfondant. Maar we maken er een extra fijne zomer van door….

Meer informatie

KANT-en-klaar!

Eetbaar_kant_uitgelicht

Wat is dat toch met kant dat het alles extra mooi en elegant maakt? Het is helemaal terug van weggeweest en je ziet het weer overal in kleding, interieurs én op taarten! Een simpele, strakke taart wordt met een beetje….

Meer informatie

Das nog es plezant

wafelmix_uitgelicht

Het beste van België in een zak van FunCakes. Onze nieuwe Mix voor Belgische Wafels, gecombineerd met de FunCakes Parelsuiker, brengt die overheerlijke zoete, krokante wafels vol met suikerkristallen gewoon naar je toe. De robuuste wafels volgens origineel Luiks recept….

Meer informatie

Modelleren maar!

Gumpaste

Maak kennis met onze nieuwste aanwinsten: nieuwe kleuren van de modelling paste en onze nieuwe gum paste. De modelling paste is er nu ook in de lastig na te bootsen kleuren rood, zwart en licht beige. Bovendien creëer je nu….

Meer informatie

Spuitzakken van FunCakes

spuitzakken_uitgelicht

Goed materiaal is het halve werk, daarom lanceren we vandaag een non-foodproduct dat onmisbaar is in de keuken van een fervent bakliefhebber: wegwerpspuitzakken! Ze komen in verpakkingen van 10 stuks en in 3 verschillende maten: 30, 41 en 46 cm…..

Meer informatie

Nieuw smaakje & jasje!

Bavaroise_nieuwesmaken_uitgelicht

Onze overheerlijke bavarois is er nu in de nieuwe smaken tiramisu, karamel, bosvruchten en cappuccino! Maak dus snel van de ene smaak een bavarois en van de andere een vulling of dessert of want je gaat ze allemaal willen uitproberen…..

Meer informatie

Kan het nog makkelijker?

Ready-Rolled-fondant

Bij FunCakes maken we het onze klanten graag zo makkelijk mogelijk. We hebben het allemaal immers al druk genoeg. Daarom lanceren wij de Ready Rolled Fondant Disc! Dit is een vooraf uitgerold fondant, helemaal klaar om direct een taart mee….

Meer informatie

Het perfecte Pasen

Pasen

De wereld wordt weer wakker uit de winterslaap en de lente staat voor de deur. Hoog tijd dus voor vrolijke pastelkleurtjes, bloemetjes en eitjes: het is tijd voor Pasen! Haal het voorjaar je huis in met  ons Paasassortiment! Maak gebruik….

Meer informatie