KANT-en-klaar!

Eetbaar_kant_uitgelicht

Wat is dat toch met kant dat het alles extra mooi en elegant maakt? Het is helemaal terug van weggeweest en je ziet het weer overal in kleding, interieurs én op taarten! Een simpele, strakke taart wordt met een beetje….

Meer informatie

Das nog es plezant

wafelmix_uitgelicht

Het beste van België in een zak van FunCakes. Onze nieuwe Mix voor Belgische Wafels, gecombineerd met de FunCakes Parelsuiker, brengt die overheerlijke zoete, krokante wafels vol met suikerkristallen gewoon naar je toe. De robuuste wafels volgens origineel Luiks recept….

Meer informatie

Modelleren maar!

Gumpaste

Maak kennis met onze nieuwste aanwinsten: nieuwe kleuren van de modelling paste en onze nieuwe gum paste. De modelling paste is er nu ook in de lastig na te bootsen kleuren rood, zwart en licht beige. Bovendien creëer je nu….

Meer informatie

Spuitzakken van FunCakes

spuitzakken_uitgelicht

Goed materiaal is het halve werk, daarom lanceren we vandaag een non-foodproduct dat onmisbaar is in de keuken van een fervent bakliefhebber: wegwerpspuitzakken! Ze komen in verpakkingen van 10 stuks en in 3 verschillende maten: 30, 41 en 46 cm…..

Meer informatie

Nieuw smaakje & jasje!

Bavaroise_nieuwesmaken_uitgelicht

Onze overheerlijke bavarois is er nu in de nieuwe smaken tiramisu, karamel, bosvruchten en cappuccino! Maak dus snel van de ene smaak een bavarois en van de andere een vulling of dessert of want je gaat ze allemaal willen uitproberen…..

Meer informatie

Kan het nog makkelijker?

Ready-Rolled-fondant

Bij FunCakes maken we het onze klanten graag zo makkelijk mogelijk. We hebben het allemaal immers al druk genoeg. Daarom lanceren wij de Ready Rolled Fondant Disc! Dit is een vooraf uitgerold fondant, helemaal klaar om direct een taart mee….

Meer informatie

Het perfecte Pasen

Pasen

De wereld wordt weer wakker uit de winterslaap en de lente staat voor de deur. Hoog tijd dus voor vrolijke pastelkleurtjes, bloemetjes en eitjes: het is tijd voor Pasen! Haal het voorjaar je huis in met  ons Paasassortiment! Maak gebruik….

Meer informatie

Belangrijk! FunCakes roept partij Mix voor Choco Biscuit terug

Choco_afbeeldingnieuws

Omdat we de mix weer zo snel mogelijk beschikbaar wilden hebben, is hij er nu tijdelijk in Special Edition-vorm totdat de reguliere versie weer helemaal terug van weggeweest is. Maar feit is: er kunnen weer naar hartenlust chocoladetaarten gebakken worden!

Elegante pastelparty

Paste_orange2

Onze regenboog aan fondantkleuren blijft zich maar uitbreiden. Vandaag lanceren we twee nieuwe kleuren, namelijk de Pastel Orange en de Elegant Ivory. Het zijn de perfecte voorjaarskleuren dus je kunt er meteen mee aan de slag. Pastel Orange doet het….

Meer informatie

Nieuw! FunCakes blindbakbonen

ganache-taartjes

Meet onze nieuwste aanwinst: de FunCakes Blindbakbonen! Deze keramische bakbonen gebruik je bij het blindbakken van deeg. Bijvoorbeeld wanneer je de vulling van je taart eerder gaar is dan het deeg, of wanneer de vulling niet gebakken hoeft te worden…..

Meer informatie