Belgische Wafels

FunCakes mix voor Belgische Wafels

De beste Belgische wafels bak je gewoon zelf. Voeg aan deze mix boter, water, ei en FunCakes Parelsuiker (Choco) toe en geniet van die overheerlijke robuuste wafels volgens Luiks recept: zoet, krokant en met lekker veel suikerkristallen. Een wafel zoals….

Meer informatie

American Brownie

american_brownie

Met deze FunCakes mix voor American Brownie kun je een overheerlijke fudgy brownie maken met een rijke chocosmaak! Bereidingswijze: Verwarm de oven voor op 160°C (heteluchtoven 140°C). Meng 500 g mix met 200 g gesmolten roomboter. Voeg 3 eieren (150….

Meer informatie

Special Edition: Chipolata Crème

76074_FunCakes_Special_Edition_Chipolata_Creme1

Maak gemakkelijk en eenvoudig een overheerlijk chipolata crème met deze mix! Heerlijk als laagje tussen je taart of als onderdeel van een dessert. Bereidingswijze voor 1 portie Chipolata Cream: meng 100 g mix, 200 ml water en 50 ml slagroom….

Meer informatie

Special Edition: Moscovische Tulband

37222_FunCakes_Special_Edition_Butter_Sponge_Delight2

Maak heerlijk Moskovisch gebak met deze special edition bakmix. Daarnaast kun je met deze verrukkelijke mix ook een overheerlijke tulband maken. Bereidingswijze: Verwarm de oven voor op 190°C (heteluchtoven 170°C). Smelt 125 g boter en laat deze afkoelen. Voor een….

Meer informatie

Enchanted Cream

76084_FunCakes_mix_voor_Enchanted_Cream_450g

Een handige mix voor het maken van luchtige hagelwitte crème met vanillesmaak. Gebruik de crème voor het decoreren van cupcakes en taarten. Bereidingswijze: Voor 1 portie luchtige crème. Mix 150 g mix met 100 ml melk en 100 ml water….

Meer informatie

Special Edition: Sweet Cookie & Crust

33911_FunCakes_Special_Edition_mix_sweet_cookies_crust1

Een veelzijdige FunCakes mix die niet alleen geschikt is voor het maken van koekjes. Maar ook voor het maken van sloffenbodems, gevulde koeken, kano’s, appeltaart en overheerlijke taartbodems. Algemene bereidingswijze: Meng 500 g mix met 155 g boter en 50….

Meer informatie

Florentines

G423980_FunCakes_Mix_Florenties

Ontzettend makkelijk en snel overheerlijke knapperige koekjes maken? Dat kan met de veelzijdige FunCakes mix voor Florentines. Je hoeft namelijk alleen maar amandelschaafsel en/of gehakte noten toe te voegen aan de mix! Nadat de koekjes zijn gebakken en nog een….

Meer informatie

Chocolade biscuit

FunCakes mix voor Chocolade Biscuit

Wil je een chocoladetaart maken of een taart met een chocolade basis? Gebruik dan deze mix voor heerlijke luchtige chocoladebiscuit. De lekkere luchtige mix is een perfecte basis voor een taart gedecoreerd met marsepein of fondant, maar ook heerlijk met….

Meer informatie

Suikerbakkerspoeder

FunCakes Suikerbakkerspoeder

Extra fijne poedersuiker van banketbakkerskwaliteit. Deze suikerbakkerspoeder is onder meer geschikt voor het maken van glazuur, om mee te bakken, garneren en om marsepein en fondant op uit te rollen. Suikerbakkerspoeder is vergelijkbaar met poedersuiker, maar fijner van structuur en….

Meer informatie

Stroopwafel Cake

52381_FunCakes_Mix_Stroopwafel_Cake1kg

Houd je van de smaak van stroopwafels? Dan is deze overheerlijke cake mix echt iets voor jou. De crunchy koekjes en de heerlijke smaak van stroopwafel zorgen voor de perfecte stroopwafelcake! Bereidingswijze: Zorg ervoor dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn…..

Meer informatie