Belgische Wafels

FunCakes Baking Mix Sweet Belgian Waffles

De beste Belgische wafels bak je gewoon zelf. Voeg aan deze mix boter, water, ei en FunCakes Parelsuiker (Choco) toe en geniet van die overheerlijke robuuste wafels volgens Luiks recept: zoet, krokant en met lekker veel suikerkristallen. Een wafel zoals….

Meer informatie

American Brownie

FunCakes Baking Mix American Brownie

Met deze FunCakes mix voor American Brownie kun je een overheerlijke fudgy brownie maken met een rijke chocosmaak! Bereidingswijze: Verwarm de oven voor op 160°C (heteluchtoven 140°C). Meng 500 g mix met 200 g gesmolten roomboter. Voeg 3 eieren (150….

Meer informatie

Special Edition: Caribbean Crème

FunCakes Baking Mix Caribbean Cream

De Caribbean Cream is een luchtige, zoete crème die niet zal teleurstellen als vulling tussen je taart. Door je favoriete vruchten toe te voegen zet je de crème helemaal naar je eigen hand en met wat gewelde rozijnen erdoorheen creëer….

Meer informatie

Enchanted Cream

FunCakes Mix Enchanted Cream

Een handige mix voor het maken van luchtige hagelwitte crème met vanillesmaak. Gebruik de crème voor het decoreren van cupcakes en taarten. Bereidingswijze: Voor 1 portie luchtige crème. Mix 150 g mix met 100 ml melk en 100 ml water….

Meer informatie

Special Edition: Sweet Cookie & Crust

FunCakes Sweet Cookie & Crust

Een veelzijdige FunCakes mix die niet alleen geschikt is voor het maken van koekjes. Maar ook voor het maken van sloffenbodems, gevulde koeken, kano’s, appeltaart en overheerlijke taartbodems. Algemene bereidingswijze: Meng 500 g mix met 155 g boter en 50….

Meer informatie

Florentines

G423980_FunCakes_Mix_Florenties

Ontzettend makkelijk en snel overheerlijke knapperige koekjes maken? Dat kan met de veelzijdige FunCakes mix voor Florentines. Je hoeft namelijk alleen maar amandelschaafsel en/of gehakte noten toe te voegen aan de mix! Nadat de koekjes zijn gebakken en nog een….

Meer informatie

Choco Biscuit

FunCakes Baking Mix Choco Biscuit

Wil je een chocoladetaart maken of een taart met een chocolade basis? Gebruik dan deze mix voor heerlijke luchtige chocoladebiscuit. De lekkere luchtige mix is een perfecte basis voor een taart gedecoreerd met marsepein of fondant, maar ook heerlijk met….

Meer informatie

Suikerbakkerspoeder

FunCakes Icing Sugar

Extra fijne poedersuiker van banketbakkerskwaliteit. Deze suikerbakkerspoeder is onder meer geschikt voor het maken van glazuur, om mee te bakken, garneren en om marsepein en fondant op uit te rollen. Suikerbakkerspoeder is vergelijkbaar met poedersuiker, maar fijner van structuur en….

Meer informatie

Stroopwafel Cake

FunCakes Baking Mix Caramel Cake

Houd je van de smaak van stroopwafels? Dan is deze overheerlijke cake mix echt iets voor jou. De crunchy koekjes en de heerlijke smaak van stroopwafel zorgen voor de perfecte stroopwafelcake! Bereidingswijze: Zorg ervoor dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn…..

Meer informatie

Royal Icing

FunCakes Mix Royal Icing

Wil je je taart afsmeren of decoreren met icing? Kies dan deze FunCakes Mix voor Royal Icing. Door simpelweg wat water toe te voegen, krijg je een prima icing. Bereidingswijze: Zeef 500 gram mix en meng dit met 60 ml….

Meer informatie