Glutenvrije Gingerbread

FC86850_FunCakes_mix_voor_Gingerbread_Glutenvrij

Maak met deze mix eenvoudig lekker gingerbread koekjes! Of gebruik de mix voor het maken van een karakteristiek gingerbread huisje. Bereidingswijze: Mix 500 g mix met 160 g boter en 1 ei (50 g) tot een stevig deeg en laat….

Meer informatie

Glutenvrije suikerbakkerspoeder

FC86950__FunCakes_Icing_Sugar_Glutenvrij

Deze glutenvrije suikerbakkerspoeder van FunCakes is onder meer geschikt voor het maken van glazuur, om mee te bakken, decoreren en om marsepein en fondant op uit te rollen. Voor een optimaal resultaat: voor gebruik zeven. Ingrediënten: suiker (97 %), maiszetmeel….

Meer informatie

Glutenvrije royal icing

FC86955_FunCakes_Mix_voor_Royal_Icing_Glutenvrij

Deze mix voor Royal Icing is een mix voor stevig glazuur met caramelsmaak, glutenvrij, dat geheel uithardt. Bereidingswijze voor Stevige Royal Icing: Mix 500 g mix met 60 ml water circa 7-10 minuten op lage stand. Tot de Icing goed….

Meer informatie

Glutenvrije botercrème

FC86855_FunCakes_Mix_Voor_Botercreme_Glutenvrij

Maak een verrukkelijk lekker botercrème met deze glutenvrije mix van FunCakes. Bereidingswijze: Mix 150 g mix met 100 ml water. Laat het 1 uur rusten. Klop 180 g zachte boter voor 2 minuten. Voeg de helft van de geklopte boter….

Meer informatie

Glutenvrije Carrot Cake

FC86750__FunCakes_Mix_voor_Carrot_Cake_Glutenvrij

Maak een overheelijke glutenvrije worteltjestaart met deze mix voor Carrot Cake! Lekker voor bij de koffie. Bereidingswijze: Verwarm de oven voor op 170°C (heteluchtoven 150°C). Mix de mix met 120 g olie (zonnebloem) of 120 g gesmolten boter en 200….

Meer informatie

Ijs

FC87150_FunCakes_Mix_Voor_Vanille_Ijs_Glutenvrij1

Met de ijsmixen kun je gemakkelijk heerlijk ijs maken zonder een ijsmachine! Voeg aan het vanille ijs een van onze smaakstoffen toe voor overheerlijk ijs. Het ijs is daarnaast ook glutenvrij. Verkrijgbaar in de smaken vanille en chocolade. Bereidingswijze: Mix….

Meer informatie

Glutenvrije biscuit

FC86250_FunCakes_mix_voor_glutenvrije_Biscuit

Maak een overheerlijke glutenvrije biscuit met deze mix van FunCakes. Deze mix is van ambachtelijke kwaliteit en de perfecte basis voor diverse soorten taarten. Bereidingswijze: Verwarm de oven voor op 175°C (heteluchtoven 155°C). Voor één taart van Ø 20 cm….

Meer informatie

Glutenvrije brownies

FC86150_FunCakes_mix_voor_glutenvrije_Brownies1q

De lekkerste glutenvrije chocolade brownies maak je met deze FunCakes mix! Voeg simpelweg boter en eieren toe aan de mix en je hebt in een handomdraai een verrukkelijke brownie! Bereidingswijze: Verwarm de oven voor op 180°C (heteluchtoven 160°C). Verwerk de….

Meer informatie

Glutenvrije cupcakes

FC86350_FunCakes_mix_voor_glutenvrije_cupcakes

Met de FunCakes glutenvrije mix voor Cupcakes maak je eenvoudig heerlijke cupcakes! Je kunt de cupcakes na het bakken decoreren met botercrème, marsepein of fondant. Bereidingswijze: Verwarm de oven voor op 170°C (heteluchtoven 150°C). Verwerk de ingrediënten op kamertemperatuur. Voor….

Meer informatie

Glutenvrije macarons

FC86450_FunCakes_mix_voor_glutenvrije_Macarons

Maak eenvoudig glutenvrije macarons met deze mix van FunCakes. Het maken van is gemakkelijk, je hoeft alleen eieren aan de mix toe te voegen! Tip: je kunt de macarons kleuren met een kleurstof. Verbeterd receptuur Bereidingswijze: Verwerk de ingrediënten op….

Meer informatie