Dip ’n Drip mix

G42398_FunCakes_Mix_For_DipnDrip

Maak je gemakkelijk je eigen fondant glazuur in elke gewenste kleur met deze mix voor Dip ’n Drip. Voeg eenvoudig een voedselkleurstof toe om je eigen kleur te creëren. De Dip ’n Drip is ook wel bekend als fondant glazuur….

Meer informatie

Mirror glaze

Mirror_Glaze

Maak het perfecte spiegelglazuur met de mirror glaze van FunCakes. De glazuur is direct klaar om te gebruiken, alleen even doorroeren voor gebruik. Je kunt deze spiegelglazuur zelfs kleuren in iedere gewenste kleur met voedselkleurstoffen, zo kun je dus allerlei….

Meer informatie

Glaze topping

G41104_FunCakes_Glaze_Topping_Gold

De glaze topping, ook wel bekend als koude gelei is een handige topping voor het maken van een spiegel toplaag op dessert, bavarois taarten en meer. Verkrijgbaar in transparant, goud, wit, aardbei, caramel en choco. Instructies: voor koud gebruik bestrijk….

Meer informatie

Glucosesiroop

G42130_FunCakes_Glucose_Syrup

Deze glucose siroop kan gebruikt worden in vele lekkere zoette recepten zoals desserts, snoepgoed, taarten en jam. De siroop voorkomt de vorming van suikerkristallen en geeft meer souplesse aan o.a. modelleerchocolade, royal icing, fondant en gum paste. Ingrediënten: glucosestroop. Inhoud:….

Meer informatie

Koude Gelei Glitter

FunCakes Cold Gel Silver

De koude glitter gelei is een koude gel voor het maken van een spiegel op bavarois taarten. Het is zelfs mogelijk om een kleurstof en smaakstof toe te voegen aan deze gelei. Doorroeren voor gebruik. Perfect voor de feestdagen! Ingrediënten:….

Meer informatie