Fineliner

FC5000_FunCakes_Fineliner2

De Fineliner set bestaat uit 10 wegwerp spuitzakken met afsluitbare spuitmondjes. Je kunt deze spuitmondjes gebruiken voor het maken van de fijnste versiering (bijvoorbeeld letters en cijfers) met vloeibare taartdecoratie zoals bijvoorbeeld chocolade. Het afsluitbare spuitmondje valt automatisch op zijn….

Meer informatie

Spuitzakken

FC5005_FunCakes_Spuitzakken_Small

De wegwerp spuitzakken van FunCakes zijn van hoge kwaliteit en gemaakt van flexible en gripvaste folie. Dit maakt ze ideaal voor taartdecoratie. Ze zijn geschikt voor koude, warme, dikke en luchtige vullingen. De decorating bags kunnen vooraf worden afgevuld, opgeborgen….

Meer informatie

Keramische Bakbonen

FC3000_FunCakes_Keramische_Bakbonen

Deze keramische bakbonen gebruik je bij het blindbakken van deeg. Bijvoorbeeld wanneer je de vulling van je taart eerder gaar is dan het deeg, of wanneer de vulling niet gebakken hoeft te worden. In zo’n geval vul je je bakvorm….

Meer informatie

Acetaat rol

FC2120_FunCakes_Acetaat_Roll

De FunCakes Acetaat Rol is voedsel-veilig acetaat. Het acetaat is geschikt voor het werken met chocolade en het maken van o.a. bavarois taarten en cheesecakes. Tevens eenvoudig op maat te knippen voor diverse doeleinden. Hoe maak je mal klaar voor….

Meer informatie