Eetbare lijm

FunCakes Edible Glue

Plak je decoraties vast met de handige eetbare lijm van FunCakes. Het potje van 22 gram beschikt bovendien over een handig kwastje aan de dop. Ingrediënten: water, emulgator: E466, conserveermiddel: E211, zuurteregelaar: E330, aroma. Inhoud: 22 en 50 gram.

Fineliner

FC5000_FunCakes_Fineliner2

De Fineliner set bestaat uit 10 wegwerp spuitzakken met afsluitbare spuitmondjes. Je kunt deze spuitmondjes gebruiken voor het maken van de fijnste versiering (bijvoorbeeld letters en cijfers) met vloeibare taartdecoratie zoals bijvoorbeeld chocolade. Het afsluitbare spuitmondje valt automatisch op zijn….

Meer informatie

Spuitzakken

FunCakes Decorating Bags 41cm

De wegwerp spuitzakken van FunCakes zijn van hoge kwaliteit en gemaakt van flexible en gripvaste folie. Dit maakt ze ideaal voor taartdecoratie. Ze zijn geschikt voor koude, warme, dikke en luchtige vullingen. De decorating bags kunnen vooraf worden afgevuld, opgeborgen….

Meer informatie

Keramische Bakbonen

FunCakes Baking Beans

Deze keramische bakbonen gebruik je bij het blindbakken van deeg. Bijvoorbeeld wanneer je de vulling van je taart eerder gaar is dan het deeg, of wanneer de vulling niet gebakken hoeft te worden. In zo’n geval vul je je bakvorm….

Meer informatie

Acetaat rol

FunCakes Food-Safe Acetate Roll

De FunCakes Acetaat Rol is voedsel-veilig acetaat. Het acetaat is geschikt voor het werken met chocolade en het maken van o.a. bavarois taarten en cheesecakes. Tevens eenvoudig op maat te knippen voor diverse doeleinden. Hoe maak je mal klaar voor….

Meer informatie