Chocolade

Deco Melts

De Deco Melts zijn ideaal voor het maken van een schitterende drip over een taart, maar ook voor het dippen van fruit, koekjes, pops, marshmallows en meer. Maar daarnaast kun je de melts ook gebruiken voor het maken van een….

Meer informatie

Deco Melts Lollies

Benodigdheden: FunCakes Deco Melts in verschillende kleuren naar keuze FunCakes spuitzakken 30 cm Wilton bakpapier Lollipop sticks 16 cm, bijvoorbeeld van PME Glazen schaaltjes geschikt voor de magnetron Bakplaat Bereidingswijze: Smelt de Deco Melts op 450W (max. 500W) apart in….

Meer informatie

Candy Bark

Benodigdheden: FunCakes Deco Melts in kleuren naar keuze FunCakes Suikerdecoraties naar keuze FunCakes Musketzaad in kleur naar keuze FunCakes Confetti in kleur naar keuze Wilton bakpapier Bakplaat Saté prikker Schaaltjes geschikt voor de magnetron Bereidingswijze: Smelt de Deco Melts op….

Meer informatie

Modelleer chocolade

Maak prachtige figuren en rozen met de FunCakes modelleer chocolade. Ook geschikt voor het bekleden van taarten en cupcakes, meng het hiervoor met fondant of marsepein. De modelleer chocolade is gemaakt van de fijnste Belgische chocolade en heeft een heerlijke….

Meer informatie

Cacaoboter Drops

Wil je heerlijke romige chocolade maken? Of wil je gesmolten Candy Melts verder verdunnen? Maak dan gebruik van de FunCakes Cacaoboter Drops. De cacaoboter drops zijn gemaakt van 100% pure cacaoboter en 100% plantaardig. De drops zijn perfect geschikt voor….

Meer informatie

Praliné Hazelnoot Vulling

Bij deze heerlijke praliné hazelnoot-vulling van FunCakes likt iedereen zijn vingers af! Vul bijvoorbeeld je taarten met deze verrukkelijk praliné hazelnoot-vulling. De zachte vulling is tevens ideaal voor in bonbons en cupcakes. Deze vulling bevat een verhouding hazelnoot suikerpasta van….

Meer informatie

Chocolade Melts

Cakejes of koekjes voorzien van een chocoladelaag? Of een vormpje overtrekken of vullen met chocolade? Het lukt met de FunCakes chocolade melts. Bereidingswijze: Doe de melts in een voor de magnetron geschikte kom. Smelt op maximaal vermogen (±800W) in de….

Meer informatie

Chocolade Drops

Dol op chocolade? Gebruik dan deze FunCakes Chocolade Drops. De drops zijn gemaakt van bakvaste chocolade en kunnen dus meegebakken worden. Door hun kleinere formaat zijn ze specifiek geschikt voor gebruik in cupcakes en muffins. Bereidingswijze: Doe de gewenste hoeveelheid….

Meer informatie

Chocolade Chunks

Chocolade is en blijft een heerlijk ingrediënt om mee te bakken! De FunCakes Chunks zijn bakvaste stukjes chocolade en kunnen dus meegebakken worden met bijvoorbeeld koekjes. Ze zijn groter van formaat dan de chocolade drops. Bereidingswijze: Doe de gewenste hoeveelheid….

Meer informatie