Bavarois Cappuccino

FunCakes Mix For Bavarois Cappuccino

Met deze Bavarois mix kun je eenvoudig een heerlijke bavarois maken met cappuccinosmaak. Of gebruik de mix voor het maken van een bavarois taartje of een dessert. Bereidingswijze: Klop 250 ml slagroom lobbig. Meng 50 g bavaroismix met 60 ml….

Meer informatie

Bavarois Bosvruchten

FunCakes Mix For Bavarois Forest Fruits

Verras je familie en vrienden met een overheerlijke zelfgemaakte bosvruchten bavarois, dessert of bavarois taartje! Met deze mix maak je gemakkelijk zelf een bavarois. Bereidingswijze: Klop 250 ml slagroom lobbig. Meng 50 g bavaroismix met 60 ml lauw water en….

Meer informatie

Bavarois Karamel

FunCakes Mix For Bavarois Caramel

Maak eenvoudig een overheerlijke bavarois met karamelsmaak! Ook te gebruiken voor het maken van een dessert of bavarois taartje. Bereidingswijze: Klop 250 ml slagroom lobbig. Meng 50 g bavaroismix met 60 ml lauw water en spatel dit mengsel voorzichtig door….

Meer informatie

Bavarois Tiramisu

FunCakes Mix For Bavarois Tiramisu

Deze mix voor Bavarois is ideaal voor het maken van een heerlijke tiramisu bavarois, taartje of dessert. Bereidingswijze: Klop 250 ml slagroom lobbig. Meng 50 g bavaroismix met 60 ml lauw water en spatel dit mengsel voorzichtig door de slagroom…..

Meer informatie

Bavarois Hazelnoot

FunCakes Mix For Bavarois Hazelnut

De FunCakes mix voor bavarois -hazelnoot- is ideaal voor het maken van een heerlijke bavarois, vulling of dessert. Bereidingswijze: Klop de slagroom lobbig. Meng de mix met het water en spatel dit mengsel direct voorzichtig door de slagroom. Meteen verwerken….

Meer informatie

Bavarois Citroen

FunCakes Mix For Bavarois Lemon

Met deze mix voor citroen bavarois kun je een heerlijke bavarois maken. Maar natuurlijk ook geschikt als vulling of dessert. Bereidingswijze: Klop de slagroom lobbig. Meng de mix met het water en spatel dit mengsel direct voorzichtig door de slagroom…..

Meer informatie

Bavarois Choco

FunCakes Mix For Bavarois Choco

De FunCakes mix voor bavarois -chocolade- is ideaal voor het maken van een heerlijke bavarois, vulling of dessert. Bereidingswijze: Klop de slagroom lobbig. Meng de mix met het water en spatel dit mengsel direct voorzichtig door de slagroom. Meteen verwerken….

Meer informatie

Bavarois Bloedsinaasappel

FunCakes Mix For Bavarois Blood Orange

Met de FunCakes mix voor bavarois -bloedsinaasappel- maak je eenvoudig een verrukkelijke bavarois met bloedsinaasappel smaak. Daarnaast ook geschikt als vulling of dessert. Bereidingswijze: Klop de slagroom lobbig. Meng de mix met het water en spatel dit mengsel direct voorzichtig….

Meer informatie

Bavarois Banaan

FunCakes Mix For Bavarois Banana

Maak een heerlijke bavarois, vulling of dessert met de FunCakes mix voor bavarois –banaan-. Bereidingswijze: Klop de slagroom lobbig. Meng de mix met het water en spatel dit mengsel direct voorzichtig door de slagroom. Meteen verwerken voor gebruik, daarna ca…..

Meer informatie

Bavarois Aardbei

FunCakes Mix For Bavarois Strawberry

Met deze mix voor aardbeien bavarois kun je een heerlijke bavarois maken. Maar natuurlijk ook geschikt als vulling of dessert. Bereidingswijze: Klop 250 ml slagroom lobbig. Meng 50 g bavaroismix met 60 ml lauw water en spatel dit mengsel voorzichtig….

Meer informatie