Chocoladebiscuit

Benodigdheden: 250 gram mix 3 eieren (ca. 160 gram) 55 ml water Bereidingswijze: Verwarm de oven voor op 180°C (heteluchtoven 160°C). Verwerk de ingrediënten op kamertemperatuur. Meng de mix, eieren en het water in een kom. Klop het geheel 7-8….

Meer informatie

Brownies

Benodigdheden: 640 gram Mix 3 eieren 70 gram boter 125 ml water Bereidingswijze: Verwarm de oven voor op 175°C (heteluchtoven 160°C). Verwerk de ingrediënten op kamertemperatuur. Meng de mix, eieren, boter en het water in een kom. Klop het op….

Meer informatie

Banketbakkersroom

Benodigdheden: 100 gram mix 250 ml water Bereidingswijze: Meng 100 gram mix met 250 ml water. Klop de room met een garde of mixer in ca. 5 minuten tot een gladde massa. Laat de room even opstijven alvorens te verwerken…..

Meer informatie

Enchanted Cream

Benodigdheden: 150 gram mix 100 ml melk 100 ml water Bereidingswijze: Voor één portie crème, mix 150 gram mix met 100 ml melk en 100 ml water 3 minuten op hoge snelheid. Voeg naar wens een smaakstof toe. De crème….

Meer informatie

Royal Icing

Benodigdheden: 500 gram mix 60 ml water Bereidingswijze: Zeef 500 gram mix en meng met 60 ml water voor een royal icing in stijve consistentie. Klop de mix en het water circa 7-10 minuten rustig door elkaar tot de icing….

Meer informatie

Cupcakes

Benodigdheden: 500 gram mix 250 gram roomboter 5 eieren (circa 250 gram) Bereidingswijze: Zorg ervoor dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Verwarm de oven voor op 180°C (heteluchtoven 160°C). Meng 500 gram mix voor cupcakes, 250 gram boter en 5….

Meer informatie

Botercrème

Benodigdheden: 125 ml water 150 gram ongezouten (room)boter Bereidingswijze: Meng 125 gram mix voor botercrème met 125ml water en laat dit mengsel minimaal 1 uur opstijven bij kamertemperatuur. Klop 150 gram ongezouten (room)boter in circa 5 minuten zalvig. Voeg het….

Meer informatie

Bavarois

Benodigdheden: 250 ml slagroom 60 ml lauw water Bereidingswijze: Klop de 250 ml slagroom lobbig. Meng 50 gram mix voor bavaroise met 60ml lauw water en spatel dit mengsel direct voorzichtig door de slagroom. Laat dit even 10 minuten opstijven….

Meer informatie