CMC – Tylo Poeder

G42945_FunCakes_CMC_Tylo_Poeder

Voor het verstevigen van fondant en het maken van eetbare lijm. Bereidingswijze: Voor het verstevigen van fondant, gebruik ongeveer 3 g (1 theelepel) CMC-poeder per 250 g fondant. Voor het maken van eetbare lijm, gebruik 1 deel CMC-poeder per 30….

Meer informatie

Uitrolpoeder

G42985_FunCakes_Magic_Roll_Out_Powder

De uitrolpoeder, ook wel bekend als Bäckerstärke is een bijzonder fijn aardappelzetmeel. Het uitrolpoeder is zeer geschikt voor het uitrollen van fondant, marsepein en deeg. Maar je kunt hem ook gebruiken voor het dusten van siliconen mallen. Bereidingswijze: Uitermate geschikt….

Meer informatie

Arabisch gom

G42935_FunCakse_Arabisch-Gom

FunCakes Arabisch gom is een plantaardig bindmiddel en kan worden gebruikt als stabilisator en bindmiddel. Het is een natuurlijk gom en bevat geen dierlijke ingrediënten. Arabisch gom geeft een zachte structuur en wordt onder andere gebruikt bij het maken van….

Meer informatie

Agar agar

G42940_FunCakes_Agar-Agar

FunCakes agar agar is een plantaardig bindmiddel en een veelzijdig product. Het kan gebruikt worden als vervanger van gelatine alleen bevat agar agar geen dierlijke ingrediënten. Gebruik je agar agar als vervanger voor gelatine pas dan we je recept aan…..

Meer informatie

Wijnsteenzuur

G42905_FunCakes_Tartaric_Acid

Met FunCakes Wijnsteenzuur kun je vele kanten op. Wijnsteenzuur, ook bekend als tartaric acid, wordt in voedingsmiddelen gebruikt als natuurlijk bewaarmiddel, rijsmiddel (meestal in combinatie met bakzout) en stabilisator van eiwit. Tevens wordt het gebruikt om de hittebestendigheid te versterken….

Meer informatie

Wijnsteen

G42925_Cream_of_Tartar

FunCakes Wijnsteen, ook bekend als Cream of Tartar, is een natuurlijk zout uit de wijnproductie dat vooral gebruikt wordt in voedingsmiddelen als rijsmiddel. Combineer de FunCakes bakzout met deze FunCakes Wijnsteen en laat je heerlijke creaties optimaal en ideaal rijzen…..

Meer informatie

Gelatinepoeder Rund

G42930_FunCakes_Gelatine

Betere gelatinepoeder, bestaat er niet! Het FunCakes Gelatinepoeder Rund is een zuivere gelatinepoeder van excellente kwaliteit. Dit natuurlijke geleermiddel is volledig gemaakt van runderhuiden en voldoet aan de Halal-normen. Deze gelatine heeft een Bloom van 150. Gelatine poeder is geschikt….

Meer informatie

Eiwitpoeder

FunCakes Eiwitpoeder

FunCakes Eiwitpoeder maak rauw eiwit overbodig! De eiwitpoeder van FunCakes is de ideale vervanger van rauw eiwit. Tevens is de FunCakes Eiwitpoeder geschikt voor het maken van royal icing. Neem hiervoor 10 gram eiwitpoeder, 60 ml water, 300-500 gram suikerbakkerspoeder….

Meer informatie

Citroenzuurpoeder

G42915_FunCakes_Citric_Acid

Wanneer je Royal Icing gebruikt, kun je het minder zoet maken door de toevoeging van de FunCakes Citroenzuurpoeder. Op 500 gram icing is een mespuntje citroenzuurpoeder voldoende. Je kunt dit poeder overigens ook gebruiken voor het ontkalken van bijvoorbeeld je….

Meer informatie

Bakzout

FunCakes Baking Soda

Je wilt graag een luchtige cake of een luchtig brood bakken? Gebruik dan de FunCakes Bakzout. Bakzout, ook wel bekend als Dubbel Koolzuur Baksoda, Baking Soda en natriumbicarbonaat, is het ideale rijsmiddel bij het bakken van koekjes, brood (soda bread)….

Meer informatie