Bakmixen

Special Edition: Enchanted Cream® Choco

Met de Enchanted Cream® Choco maak je een luchtige crème met een chocoladesmaak en natuurlijk met een aantrekkelijke chocolade kleur. Gebruik de crème bijvoorbeeld voor het decoreren van taarten en cupcakes. De bereidingswijze is gelijk aan de reguliere Enchanted Cream,….

Meer informatie

Tartelettes

Maak heerlijke tartelettes met deze Special Edition Mix. Met deze mix kun je 10 kleine tartelettes (Ø10 cm) of 2 grote tartelettes (Ø20 cm). De tartelettes hebben een lekkere brosse en krokanten bodem. Varieer met de vulling, maak bijvoorbeeld klassieke….

Meer informatie

Special Edition: Donkere Chocolade Cake

Serveer eenvoudig een lekkere donkere cake met chocolade smaak met deze handig mix. De mix is makkelijk te bereiden en is ook lekker als dessert. Bereidingswijze: Verwarm de oven voor op 170°C (heteluchtoven 150°C). Verwerk de ingrediënten op kamertemperatuur. Mix….

Meer informatie

Special Edition: Banana Royal Cake

Maak gemakkelijke een overheerlijke cake met bananensmaak en chocolade stukjes met deze Mix voor Banana Royal Cake! Je hoeft alleen boter en eieren aan deze mix toe te voegen. Tip: serveer de cake met een bolletje ijs! Bereidingswijze: Verwarm de….

Meer informatie

Special Edition: Limoncello Cake

Met deze lekkere Mix voor Limoncello Cake zet je gemakkelijk en snel een verrukkelijke cake met citroensmaak op tafel. De mix bevat fruitstukjes en knapperig parelsuiker om hem nog lekkerder te maken. Heerlijk voor tijdens de zomermaanden. Bereidingswijze: Verwarm de….

Meer informatie

Special Edition: Rozijnenbrood

De Special Edition Mix voor Rozijnenbrood is een heerlijke ambachtelijk mix voor het maken van een rozijnenbrood of krentenbollen! Voeg eenvoudig water, boter, gist en natuurlijk rozijnen toe aan de mix om zelf het lekkerste brood te bakken. Tip: maak….

Meer informatie

Special Edition: Soezen

Maak zelf lekkere luchtige soezen met deze mix! Met deze mix, waar je alleen water en eieren aan toe hoeft te voegen, maak je in een handomdraai een overheerlijk soezendeeg. Met dit soezenbeslag kun je circa 40 kleine of 8….

Meer informatie

Special Edition: Sloffenbodem

De mix voor Sweet Cookie & Crust ook wel bekend als de mix voor Sloffenbodem is een veelzijdige mix! Deze mix kan namelijk gebruikt worden voor het maken van sloffenbodems, koekjes, appeltaart,kano’s gevulde koeken, taartbodems en meer. Deze mix geeft….

Meer informatie

Special Edition: Moscovische Tulband

De Moscovische Tulband mix is lekkere mix waar je naast luchtig Moskovisch gebak ook een heerlijke tulband kunt maken! Bereidingswijze: Verwarm de oven voor op 190°C (heteluchtoven 170°C). Smelt 125 g (room) boter en laat deze afkoelen. Voor een bakvorm….

Meer informatie

Special Edition: Italiaans Brood

Met deze mix maak je eenvoudig zelf een robuust, knapperig brood met Italiaanse kruiden! Geniet van de veelzijdigheid van dit brood door te variëren met toevoegingen als gezouten boter, olijfolie, tapenade, zongedroogde tomaatjes, olijven of mozarella. Heerlijk bij een frisse….

Meer informatie