Creamy caramel dessert met banaan

Benodigdheden:

  • 4 bananen
  • 500 ml slagroom
  • 100 gram FunCakes mix voor Bavarois Banaan
  • 120 ml water
  • 100 gram FunCakes mix voor Banketbakkersroom
  • 250 ml water
  • Caramelsaus (blikje)
  • 2 eetlepels FunCakes smaakstof creamy caramel
  • 150 gram FunCakes mix voor Enchanted cream®
  • 100 ml water
  • 100 ml melk
  • FunCakes chocolade flakes
  • FunCakes SugarBites
  • FunCakes Suikerparels metallic goud
  • Glaasjes

Bereidingswijze:
Klop de slagroom lobbig. Meng de bavarois mix met het water en spatel dit mengsel direct voorzichtig door de slagroom. Meng 100 gram banketbakkersroom mix met 250 ml water en klop de room met een garde of mixer ca. 5 minuten op tot een gladde massa. Laat de room even opstijven.

Mix 150 gram mix voor Enchanted Cream® met 100 ml melk en 100 ml water 3 minuten op hoge snelheid. Voeg de creamy caramel smaakstof toe. Snij de banaan in plakjes. Verwarm de caramelsaus even kort om deze vloeibaar te maken.

Doe nu eerst een laagje banketbakkersroom in een glas vervolgens plakjes banaan, laagje caramelsaus, laagje bavarois en bovenop een toef Enchanted Cream®. Decoreer het geheel met de chocolade flakes , goudkleurige parels en de sugarbites.