Chocolate kisses

Benodigdheden:

  • 100 gram FunCakes mix voor Chocolade Ijs
  • 100 ml melk
  • 100 ml slagroom
  • 360 gram FunCakes mix voor Brownies
  • 2 eieren (circa 90 gram)
  • 40 gram ongezouten roomboter
  • 75 ml water
  • Vierkante bakvorm 22x22cm
  • Wilton spuitmondje 1M
  • Wegwerpspuitzak
  • Choco Flakes
  • Bakspray bijvoorbeeld van Wilton
  • Taartrooster
  • Bakpapier

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 175°C (heteluchtoven 160°C). Verwerk de ingrediënten op kamertemperatuur. Meng de mix, eieren, boter en het water in een kom. Klop het op lage snelheid in 3 minuten tot een dik beslag. Vul een ingevet en met bakpapier bekleed bakblik en bak de brownie in 40-45 minuten gaar. Stort hem op een taartrooster en last afkoelen.

Mix 100 gram mix voor chocolade ijs met 100 ml melk en 100 ml slagroom en klop dit in 2 minuten op hoge snelheid. Bekleed een platte schaal of bakplaat met bakpapier. Doe het ijsmengsel in een spuitzak met spuitmondje 1M en spuit snel mooie toefjes op het bakpapier. Strooi er meteen de goud flakes overheen. Zet de plaat in de vriezer en laat minimaal 3 uur vriezen.

Snijd de brownie in vierkante blokjes en zet hier een toefje chocolade ijs op.