Chocolade bonbons met marshmallowvulling

Benodigdheden:

  • 200 gram FunCakes chocolade melts puur
  • 200 gram FunCakes chocolade melts melk
  • 1 pot Marshmallow Fluff Vanille
  • Chocoladevorm
  • FunCakes wegwerp spuitzak
  • Thermometer

Bereidingswijze:
Doe de 300 gram melts in een plastic of glazen kom. Plaats deze kom in de magnetron en smelt de melts op maximaal vermogen (± 800 Watt). Haal de chocolade elke 15 tot 20 seconden uit de magnetron en roer het goed door zodat de temperatuur zich gelijkmatig verspreidt. Blijf dit herhalen tot de chocolade bijna volledig gesmolten is; kleine stukjes chocolade mogen nog zichtbaar zijn. Stop met verwarmen en roer de chocolade goed door tot alle stukjes chocolade opgelost zijn en een gelijkmatige chocolademassa is verkregen.

Voeg vervolgens de rest van de chocolade toe en roer die er goed door heen. Laat de chocolade afkoelen tot 34C°. Giet de chocolade in de bonbonvorm en laat direct het overtollige chocolade er weer uitlopen. Laat het geheel nu hard worden in de koelkast.

Doe de fluff in een spuitzak en vul daar de chocoladebonbons mee. Dek de vulling af met de overgebleven gesmolten chocolade en laat de bonbons hard worden in de koelkast.

Aantal stuks:
15 bonbons.