Brownierol

Benodigdheden:

  • 640 gram FunCakes Mix voor Brownies
  • 200 gram FunCakes Mix voor Botercrème
  • FunCakes Suikerbakkerspoeder
  • FunCakes Smaakpasta – Aardbei Friszuur
  • FunCakes Edible FunColours Gel – Pink
  • FunCakes strooisel Mini Hartjes – Roze/Wit/Rood
  • 3 eieren
  • 320 gram ongezouten roomboter
  • 335 ml water
  • Wilton Silicone Swiss Roll Pan 22.8x33cm
  • Wilton Comfort Grip Spatula Hoek
  • Wilton Cake Release
  • Vershoudfolie

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 180°C (heteluchtoven 160°C). Maak 200 gram Mix voor Botercrème en 640 gram Mix voor Brownies aan volgens de aanwijzingen op de verpakking of in de basisrecepten voor botercrème en brownies.

Vet de bakvorm in met Cake Release, vul met het browniebeslag en strijk de bovenkant glad. Bak de plak in 25-30 minuten gaar. Houd hem in de gaten, want dit kan per oven verschillen! Je kunt checken of de brownie gaar is door er tussentijds even met een satéprikker in te prikken.

Rol de cake met de vorm er nog omheen op en laat hem op die manier afkoelen. Breng ondertussen de botercrème op smaak met de aardbeipasta en kleur hem roze met de kleurstof.
Rol de bakvorm af, smeer de botercrème ertussen en rol voorzichtig weer op, ditmaal wel zonder de bakvorm. Verpak de rol stevig in vershoudfolie en leg minimaal 2 uur in de koelkast zodat de botercrème mooi kan opstijven.

Strooi als laatste flink wat suikerbakkerspoeder en mini-hartjes over de rol.

Tip: Je kan de rol eventueel ook van (choco)biscuit maken.